MACH&MACH

Ni Lana Banely nije odoljela cipelama koje obožavaju modne ovisnice

06.06.2022 u 19:57

Bionic
Reading

Na Instagram profilu gdje inače promovira svoje radove unutarnjeg uređenja luksuznih stanova i poslovnih prostora, nekadašnja sportašica i voditeljica Lana Banely objavila je svoje nove fotografije, na kojima je pokazala da i dalje jako dobro prati modne trendove

Iako je bila riječ o još jednom uspješno završenom poslu uređenja interijera, nama je za oko zapela glavna akterica cijele priče - Lana Banely. Ova bivša tekvandoistica i nekadašnja voditeljica u sportskoj redakciji HRT-a, posljednjih se godina posvetila uređenju interijera, a baš kao što pazi do najsitnijeg detalja kada je o prostoru riječ, isto je i kada je riječ o njezinom odijevanju.

Na dvije od tri fotografije u prvom je planu njezin osmijeh, no dobre poznavateljice mode i modnih trendova na Lani će odmah zamijetiti detalje s potpisom.

Tako je za fotografiju odabrala traperice visokog struka koje se šire u trapez i imaju raspor s prednje strane. Riječ je o tamnom modelu 7 For All Mankind, uz koje se savršeno uklopila i točkasta bluza Khaite.

No, najupečatljivije zasigurno su bile cipele u bež tonovima, popularne 'Pepeljugine' cipele. Riječ je o dobro poznatim Mach&Mach cipelama, kojima u posljednje vrijeme nije odoljela Branka Krstulović, ali ni Adriana Ćaleta-Car, koja je iste odjenula na svom vjenčanju.

  • +2
Lana Banely Izvor: Pixsell / Autor: Boris Scitar/PIXSELL

Riječ je o bajkovitim cipelama čija se cijena kreće oko 1200 eura, ovisno o modelu, a ono što obećavaju je da se svatko u njima osjeća poput princeze.

Mach&Mach dolazi iz Tbilisija u Gruziji, a pokrenule su ga 2012. sestre Nina i Gvantsa Macharashvili. Najpoznatije su po cipelama optočenima kamenčićima, a međunarodnu pozornost stekle su 2020., nakon što su na Tjednu mode u Parizu predstavile svoju obuću. Nije trebalo dugo čekati da se nađu na feedovima zvijezda poput Kendall Jenner ili Due Lipe, ali i modno osviještenih djevojaka s Instagrama, pa se sad njihove štikle ukrašene kristalima, s dvostrukom mašnom i remenom oko gležnjeva viđaju u svakom kutku Instagrama.