LIJEPA PLEMKINJA

Uvijek sa stilom: Alessandra de Osma ponovno zadivila u savršenoj ljetnoj haljini

05.06.2023 u 12:35

Bionic
Reading

Alessandra de Osma, prelijepa Peruanka koja je dobila plemićku titulu udajom za princa Christiana od Hannovera, redovito dobiva i brojne komplimente za svoje sofisticirane modne kombinacije

Tamnokosa ljepotica samo niže fantastične modne kombinacije, pa ne čudi to da je zgodna Sassa, kako glasi njezin nadimak, uvijek vrlo visoko na ljestvicama najbolje odjevenih plemkinja.

Njezine su modne kombinacije vrlo elegantne i svevremenske te se nikad ne povodi za općeprihvaćenim trendovima, a obožava ženstvene stajlinge s vintage prizvukom.

Miljenica modnog svijeta može se pohvaliti nevjerojatnim modnim stilom te redovito briljira, osobito kad se radi o njezinim omiljenim komadima, lepršavim haljinama.

  • +6
Alessandra de Osma Izvor: Profimedia / Autor: Zabulon Laurent/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Lijepa odvjetnica, dizajnerica torbi i bivša manekenka s vremenom je stvorila impresivnu kolekciju divnih haljina, a ona ih jako dobro zna nositi.

Princeza od Hannovera i za svoj najnoviji look, koji je predstavila na Instagramu, dobila je samo bezbroj pohvala, a riječ je o divnoj tamnozelenoj haljini s plisiranim detaljima u kojoj je privlačila pozornost na Siciliji.

Stajling bez greške nadogradila je srebrnim sandalama, decentnim make-upom i pomno odabranim nakitom, pa je chic Južnoamerikanka ponovno dobila pregršt komplimenata.