MAJČINSTVO JOJ GODI

Ella Dvornik ponovno podiže temperaturu u trendi kupaćem kostimu

04.06.2018 u 19:53

Bionic
Reading

Ella Dvornik, jedna od domaćih vodećih blogerica, nakon što se sa zaručnikom Charlesom i kćerkicom Balie Dee opuštala na egzotičnoj Jamajci, ponovno je dokazala kako itekako prati modne trendove

Kćer kralja funka dobro zna kako su jednodijelni kupaći kostimi ove godine apsolutni must have pa je uskočila u zanimljiv model razigranog uzorka koji joj sjajno pristaje.

'Jednodijelni kupaći je u biti idealan izbor za nas koji ove zime nismo stigli u teretanu. Malo da utegne', u svom je stilu Ella svoj novi kupaći prokomentirala Ella koja je u studenom prošle godine postala mama malene Balie Dee koja također već ima svoj Instagram profil.

  • +3
Ella Dvornik: Uspomene s putovanja Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Ella je otkrila i da je njezin novi kupaći imao svoju 'premijeru' na zagrebačkom Jarunu, a njezini su pratitelji bili oduševljeni njezinom figurom u jednom od najpoželjnijih kupaćih ove sezone.

Odmah su krenuli i komplimenti: 'Ne znam gdje se to kod tebe vidi da nisi stigla u teretanu... Ženo, izgledaš vrh!'.

Ella, Charles i Balie Dee lijepo su se proveli na Jamajci, a šestomjesečnoj djevojčici to je bilo prvo daleko putovanje koje je odlično podnijela.

Ella koja je vrlo aktivna na društvenim mrežama je dala i nekoliko korisnih savjeta mladim roditeljima koji putuju s bebom.

'Uspjeli smo pobijediti jetlag. Otišli smo spavati u 19, a probudili se u 5 ujutro, što je i uobičajeno za vremensku razliku iz koje smo došli. Putovanje je već sada mnogo drugačije od svih koje sam doživjela. Na primjer moramo paziti na vrijeme u kojem Balie spava i pratiti gdje možemo promijeniti pelene, a kolica ne mogu na pješčanu plažu. Nažalost većina stvari koje ćemo naučiti na ovom putovanju će se promijeniti jer će Balie odrastati, ali nadamo se da će naše poruke biti korisne nekim drugim roditeljima koji se spremaju na ovakav put', rekla je popularna travel blogerica.