ODMOR IZ SNOVA

Instagram gori: Ella Dvornik ne prestaje se hvaliti novim oblinama

23.05.2018 u 10:34

Bionic
Reading

Ella Dvornik ne prestaje golicati maštu svojih fanova. Nakon što se fotografirala pored vodopada i pokazala se u bikiniju za što je dobila brojne pohvale, beauty i travel blogerica, kćer pokojnog kralja funka Dine Dvornika objavila je na Instagramu novu fotografiju na kojoj izgleda još bolje

Ella Dvornik je svojedobno otkrila da ne voli pokazivati ogoljene nadlaktice. Pozirala je u raznim izdanjima, od košulja i topića preko marama i parea, ali ogoljene nadlaktice rijetko je pokazivala. No to se očito promijenilo.

Prije nekoliko dana prvi put nakon rođenja kćeri odlučila je pokazati svoju kompletnu figuru te je objavila fotografiju ispod slapa gdje se okupala, a ovaj put je svom zaručniku Charlesu Pearceu pozirala je za drvenim stolom na plaži s bocom piva. Pratitelji su je još jednom imali priliku 'baciti' pogled na njezinu stražnjicu i tetovažu koju blogerica ima preko cijelih leđa. Pohvalili su njen izgled, budući da je u trudnoći dobila obline. Ella je i sama priznala da joj se to sviđa.

Ella je otkrila kako je putovanje na Jamajku bilo radnog karaktera, a prvi put je preko ocena povela i svoju šestomjesečnu kćerkicu Balie Dee kojoj je to bilo prvo daleko putovanje.

  • +7
Ella Dvornik u provokativnim izdanjima Izvor: tportal.hr / Autor: Jure Mišković/Filip Brale/Šime Eškinja/Goran Telak