EGZOTIKA PRIJE SVEGA

Ella Dvornik prvi put nakon poroda pokazala istesanu figuru u kupaćem kostimu

21.05.2018 u 12:02

Bionic
Reading

Blogerica još uživa uvijek sa svojim zaručnikom Charlesom Pearceom i šestomjesečnom kćerkicom Balie na karipskom otoku odakle svojim fanovima svakodnevno izaziva zavist svojim idiličnim fotografijama na društvenim mrežama. Ella Dvornik je prvi put nakon rođenja kćeri odlučila pokazati i svoju vitku figuru u bikiniju

Mnoge mame bi joj mogle pozavidjeti na dobroj liniji kakvu ima šest mjeseci nakon poroda. Ella Dvornik je pozirala okrenuta leđima u prugastom kupaćem kostimu prije nego će zaplivati kraj vodopada Reach Falls gdje su snimani kadrovi mnogih filmova. 'Mama, odlično izgledaš, bravo', bio je jedan od mnoštva oduševljenih komentara, a Ella je otkrila kako se nakon kupanja požurila osušiti i odjenuti jer joj je očito bilo prehladno.

S prijašnje destinacije sretna obitelj preselila se na četiri sata udaljen drugi kraj Jamajke, a malena Balie Dee je i ovog puta dobro podnijela putovanje.

Ella Dvornik i Charles Pearce već su skupa boravili na Jamajci, a na ponovni odlazak tamo i svoje prvo daleko obiteljsko putovanje otisnuli su se nakon što je njihova Balie Dee navršila šest mjeseci.

  • +35
Ella Dvornik Izvor: Cropix / Autor: Neja Markicevic / CROPIX