UVIJEK DOTJERANA

Elegantna Vanja Modrić blista u kreaciji s potpisom prestižne talijanske modne kuće

18.11.2019 u 13:58

Bionic
Reading

Vanja Modrić, supruga našeg proslavljenog nogometaša Luke Modrića, bila je u središtu pozornosti na predstavljanju autobiografije 'Moja igra' u zagrebačkoj Esplanadi

Zgodna Vanja, koja je najveća podrška svojem suprugu, nije propustila ovu svečanu prigodu u sklopu Interlibera te je zablistala u vječitoj kombinaciji boja koja nikad neće izaći iz mode.

Supruga kapetana hrvatske nogometne reprezentacije bila je među najelegantnijim uzvanicama u crnoj retro haljini s bijelim detaljima, koju potpisuje proslavljena talijanska kuća Valentino, a koju je upotpunila crnom kožnom torbom klasičnog stila i salonkama.

Mladenačka frizura s ravno isfeniranim šiškama i diskretan make up zaokružili su ovo izdanje za čistu peticu lijepe Zagrepčanke koja je u Esplanadu stigla s njihovo troje djece, Emom, Ivanom i Sofijom.

  • +2
Vanja Modrić s djecom stigla na promociju Lukine knjige Izvor: Pixsell / Autor: Sanjin Strukic/PIXSELL

Da cijeni klasični stil kuće Valentino, Vanja je dokazala već nekoliko puta te je za svečane prigode odabrala kreacije s potpisom ovog kultnog talijanskog brenda. Prošle godine na vjenčanju Vedrana Ćorluke i Franke Batelić nosila je efektnu crno-bijelu haljinu s asimetričnim rukavom na jednoj strani te povezom u struku, čija je cijena vrtoglavih 20 tisuća kuna. Posebnost ove kreacije je, osim u kroju, u monogramu s imenom dizajnerskog brenda ispisanog po cijeloj haljini.

I prošle godine u prosincu na dodjeli Zlatne lopte Vanja je nosila glamuroznu maksi haljinu od transparentne tkanine s nude podstavom i zlatnim detaljima s potpisom Valentina.

Inače, događanje u Esplanadi nisu propustila brojna poznata lica s hrvatske javne scene, pa su se među uzvanicima našli bivši izbornik Slaven Bilić, Modrićev suigrač iz Real Madrida Marcelo, Mateo Kovačić i HRT-ov voditelj Tarik Filipović.

Nikad emotivniji Modrić na događaj je došao u društvu obitelji, a na predstavljanju knjige progovorio je o svojim skromnim počecima, dok je posebnu zahvalu uputio lijepoj supruzi Vanji.

Inače, naš proslavljeni nogometaš i Vanja u svibnju ove godine proslavili su devetu godišnjicu braka. Na početku njihove ljubavi Luki je bilo 19, a ekonomistici 24 godine.