PRVA DAMA AMERIKE

To se zove 'wow efekt': Jill Biden u glamuroznoj haljini zasjenila je brojne zvijezde dodjele Grammyja

06.02.2023 u 10:07

Bionic
Reading

U ulozi prezenterice na ovogodišnjoj dodjeli glazbenih nagrada Grammy veliku pozornost imala je prva dama Amerike, 71- godišnja dr. Jill Biden, zahvaljujući krajnje glamuroznom ali poznatom izdanju

Haljina prve dame Amerike, dr. Jill Biden, za 65. dodjelu nagrada Grammy brojnima se s razlogom učinila poznatom. Kada je na pozornici dodjele uručila nagradu za pjesmu godine Bonnie Raitt (za pjesmu ‘Just Like That’), 71- godišnja prva dama dokazala je da izvrstan dizajn zaslužuje da bude cijenjen više puta.

  • +4
Jill Biden Izvor: Profimedia / Autor: Rob Latour / Shutterstock Editorial / Profimedia

Njezin odabir činila je haljina spuštenih ramena s potpisom brenda Oscar de la Renta i botaničkim uzorkom čipke. Jednaku siluetu haljine, ali i uzorak, Biden je proteklog prosinca istaknula na državnoj večeri s francuskim predsjednikom Emmanuelom Macronom i prvom damom Brigitte Macron.

Dok je u prosincu dr. Biden nosila stil u mornarsko plavoj boji, kako bi se uklopila u crvenu, bijelu i plavu temu večere, za dodjelu Grammyja nosila je verziju izgleda sa srebrnim šljokicama – sasvim prigodnim zvjezdanom događanju kao što je prestižna glazbena nagrada.

Biden, međutim, nije jedina prva dama koja se pojavila na dodjeli Grammyja, najvećeg priznanja glazbene industrije. Bivša prva dama Michelle Obama pojavila se na dodjeli Grammyja u uvodnom segmentu 2019., a godinu kasnije osvojila je Grammyja za najbolji govorni album za audio knjigu svojih najprodavanijih memoara 'Becoming'.

Hillary Clinton osvojila je Grammyja 1997. godine dok je bila prva dama za najbolji govorni album za svoju knjigu 'It Takes a Village'.

MODNA PARADA

Crveni tepih prepun otkačenih kreacija: Glamurozni, kičasti, ali i poneki sulud stajling na dodjeli Grammyja

Pogledaj galeriju