EMMA STONE

Elegantan i chic: Kako postići savršen bob koji nosi slavna glumica

10.08.2023 u 15:07

Bionic
Reading

Bobmanija ne prestaje već nekoliko sezona, a ni slavne holivudske ljepotice ne mogu odoljeti ovoj bezvremenskoj frizuri koja skida godine

Ženstveni bob osvojio je nedavno i manekensku zvijezdu Hailey Bieber koja je odvažno ošišala svoju dugu svijetlosmeđu kosu te postala 'skupa brineta', kao i glumica Zoe Saldana, svoj je imidž dodatno updateala i jedna od najboljih glumica svoje generacije, Emma Stone.

Zvijezda 'Cruelle' pohvalila se novim lookom koji je osim nešto kraćeg, asimetričnog boba, podrazumijevao i platinasto plavu nijansu.

Emma je godinama vjerna crvenoj boji kose no sad se odlučila za veliku transformaciju, a njezina je nova bob frizura izazvala samo brojne komplimente.

  • +3
Emma Stone Izvor: Profimedia / Autor: John Nacion / Shutterstock Editorial / Profimedia

Frizerka Emme Stone Mara Roszak otkrila je nekoliko korisnih savjeta za postizanje savršenog boba.

Poznata oskarovka hrabro se prepustila iskusnoj frizerki koja je zaslužna za nevjerojatno cool asimetrični bob u platinastoplavoj kojem ne ne nedostaje ni volumena.

'Cool, ženstveni ljetni bob', napisala je poznata frizerska u opisu fotografije novog izgleda Stone koji joj odlično pristaje.

Kako se postigao prirodan pad, frizerka nije oklijevala oblikovati pramenove uz pomoć britvice.

'Za bob do brade, pramenovi bi trebali biti vrlo malo duži sprijeda kako bi se postigao lagani prijelaz. Emma je upravo postala platinasto plava, pa je to bilo savršeno vrijeme za novu frizuru. Ona je uvijek spremna otkriti sebe na nove načine i vjeruje radu profesionalaca, objasnila je Roszak.

Ovakav bob odlično je rješenje za sve one koji nemaju vremena za dugotrajna stiliziranja jer ukoliko je dobro ošišana, ovakva frizura je vrlo jednostavna za održavanje, a duljina na koju se odlučila Emma pristaje svima.