HELENA CHRISTENSEN

Senzacionalno izdanje prelijepe Skandinavke koje se mnogi sjećaju i iz kultnog spota

10.08.2023 u 11:12

Bionic
Reading

Slavna manekenka Helena Christensen i u svojim 50-ima privlači oduševljene poglede svojim mladolikim izgledom i neprolaznom ljepotom

Zanosna brineta neobične ljepote koju duguje svojim dansko-peruanskim korijenima bila je sumnje najveća zvijezda među uzvanicama na ovogodišnjem Tjednu mode u Copenhagenu koji iz godine u godinu postaje sve zanimljiviji u modnom svijetu obzirom na rastuću popularnost dizajnera s dalekog Sjevera.

Ljepotica koja je svojedobno ponijela titulu Miss Danske krasila je naslovnice brojnih modnih magazina, a iza nje su i nebrojene kampanje za najpoznatije modne kuće i modne revije.

  • +5
Helena Christensen Izvor: Profimedia / Autor: Cynthia Anderson / Shutterstock Editorial / Profimedia

Brinete izražajnog pogleda mnogi se sjećaju i iz legendarnog spota Chrisa Isaaka 'Wicked Game' snimljenog davne 1989., krajem ove godine će proslaviti 55. rođendan, no i danas izgleda prelijepo.

DOMINACIJA SKANDINAVKI

Stajlinzi o kojima se govori: One s razlogom slove za najbolje odjevene žene na svijetu

Pogledaj galeriju

Revija poznate dizajnerice Stine Goya izazvala je veliko zanimanje, a među uzvanicama bila je i lijepa Helena koja je za ovu prigodu odabrala efektnu svijetloplavu haljinu asimetričnog kroja s velikim puf rukavom uparivši je s chic cipelama u istom tonu.

Frizura je bila minimalistička kao i gotovo jedva vidljiv make up na licu, a ovaj genijalan stajling danska ljepotica je zaokružila s decentnim nakitom.