HIT MASSIMA DUTTIJA

Idealne haljine za ljetni odmor: Ne gužvaju se, lako se nose i beskrajno su elegantne

10.08.2023 u 10:58

Bionic
Reading

Španjolski high street brend Massimo Dutti ovog je ljeta osvojio 50 plus dame svojim haljinama na jedno rame, a jasno je i zašto

Ana Antolín, poznata 50+ influencerica iz Španjolske, stvorila je pomutnju kada je na Instagramu prošetala u nekoliko stajlinga sa zgužvanom haljinom na jedno rame u glavnoj ulozi.

Riječ je o modelu iz aktualne ponude Massima Duttija koji savršeno dočarava popularnu estetiku tihog luksuza, a dolazi i s brojnim prednostima.

U neutralnim bojama, jednostavnih linija i materijala koji se previše ne gužvaju, sasvim je jasno zašto je ova haljina osvojila naklonost stajliš, 50 plus dama.

Kako je u reelsu na Instagramu demontrirala Antolín, ova zahvalna haljina Massima Duttija čini izvrsnog stilskog partnera komadima poput sunčanih naočala bijelog okvira, velike torba od rafije sa detaljima od smeđe kože, ravnim kožnim sandalama ili špagericama.

Haljine opuštenog kroja s potpisom Massima Duttija

Ova asimetrična haljina je kaki boje i midi dužine. Labavog je kroja i izrađena je od elegantne nabrane tkanine. Cijena mu je 79,95 eura i jedan je od noviteta Massima Duttija.

Ova haljina midi dužine izrađena je od bijelog strukturiranog pamuka. Ima halter dekolte s čvorom i širok je kroj. Košta 59,95 eura od prodaje u Massimo Duttiju.

Ova haljina boje senfa je midi dužine i asimetričnog kroja. Ima pušeni steznik u obliku saća, idealan za one koji žele stanjiti struk, i ima voluminoznu suknju. Košta 29,95 eura u prodaji Massimo Duttija.

Ova bijela haljina asimetričnog kroja je midi dužine i ravnog kroja s tihim luksuznim stilom. Izrađena je od svježe i elegantne lanene tkanine s reljefnom završnom obradom. Cijena mu je 89,95 eura i dio je Massimo Dutti noviteta za kraj ljetne sezone.