CHRISSY TEIGEN

Druge mame me stalno kritiziraju zbog mojih roditeljskih metoda

21.02.2020 u 16:51

Bionic
Reading

Chrissy Teigen, američka manekenka i supruga Johna Legenda, ponosna je mama dvoje djece, Lune i Milesa, no zbog svojih roditeljskih metoda često je na udaru hejtera

Chrissy koja je poznata po svojim kulinarskim vještinama, ali i po tome što se često bez dlake na jeziku obračunava s hejterima, osvrnula se i na sve prisutniju pojavu tzv. mom shaminga (posramljivanja drugih mama kritizirajući način na koji se brinu o svojoj djeci).

Ova 34-godišnja ljepotica ispričala je kako je često na meti drugih mama osobito kad se radi o prehrani, vožnji u automobilu i gledanju TV-a.

'Kad god objavim fotografiju na kojoj moja djeca jedu kobasicu ili rebarca, nastane kaos. Vegetarijanci i vegani su ljuti na mene jer smatraju kako nuđenjem mesnih obroka već stvaram njihov stav prema mesu. Nije samo to povod, često me kritiziraju i ako ugledaju da npr. ne stoje oba remena savršeno na autosjedalici jer su ih djeca baš pomaknula dok ih slikam ili zbog gledanja TV-a', požalila se Chrissy koja s Johnom ima dvoje djece, 3-godišnju kćer Lunu i 21-mjesečnog dječačica Milesa.

  • +5
Chrissy Teigen i John Legend Izvor: EPA / Autor: RINGO CHIU

Manekenka norveško-tajlandskih korijena kaže kako su je isprva pogađali takvi komentari, no sad se naučila s time nositi.

'Ne uzimam više ništa toliko k srcu', otkriva slavna Amerikanka koja je u braku s Johnom od 2013.

Iskreno su i bez zadrške pričali i o svojoj borbi s neplodnošću, a nakon što su se odlučili za medicinski pomognutu oplodnju 2016. su postali su roditelji Lune i Milesa dvije godine kasnije.