UDOBNOST PRIJE SVEGA

Kakva majka, takva kći: Cindy Crawford i njezina lijepa nasljednica ne mogu odoljeti natikačama koje - ili volite ili mrzite

21.02.2020 u 13:29

Bionic
Reading

Da ih osim krvnog srodstva veže i sličan ukus u modu, nedavno su potvrdile legendarni supermodel 90-ih Cindy Crawford i njezina nasljednica, 18- godišnja manekenka Kaia Gerber

Već nekoliko uzastopnih sezone svjedoci smo velike popularnosti udobnih, anatomskih natikača s potpisom njemačkog brenda Birkenstock, a nakon što su osvojile brojne poznate dame i trendseterice, istima nije odoljeo ni dvojac Cindy Crawford i Kaia Gerber koje su ponosno prošetale u njihovoj 'zimskoj' verziji i s dodatkom čarapa na stopalima.

Slavna majka i kćer ugledane su u crnoj, krznenoj inačici popularnog Arizona modela, kojeg karakteriziraju dva deblja remena, a mnogi se slažu s mišljenjem da su natikače Birkenstock posljednjih sezona postale sinonim za rastući trend udobne i neugledne obuće.

Cindy Crawford Izvor: Profimedia / Autor: DC / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Nakon njihovog oživljavanja 2014. godine, kada ih je bivša dizajnerica modne kuće Celine, Phoebe Philo, predstavila na svojoj debitantskoj modnoj reviji, žene i muškarci diljem svijeta potpuno su poludjeli za sandalama njemačkog brenda Birkenstock, a posebice za modelom Arizona s dva deblja remena, koje su, po mnogima, najudobnije sandale ikad dizajnirane.

Poslije kratke pauze prije dvije godine ove omražene natikače ponovno su doživjele ogroman rast. Statistika pokazuje da je 2018. godine prodano čak 25 milijuna sandala Birkenstock, što je i više nego dovoljan pokazatelj koliko su omiljene i modno relevantne.