SLAVI 46. ROĐENDAN

Drew Barrymore o estetskim zahvatima: 'Znam sebe, jako sam povodljiva. Ako primim jednu injekciju botoksa, do kraja tjedna izgledala bih kao 'Žena mačka''

  • Autor: I. B.
  • Zadnja izmjena 22.02.2021 09:44
  • Objavljeno 22.02.2021 u 09:16
tportal

Izvor: Profimedia / Autor: Dennis Van Tine / StarMax / Profimedia

Iako je dug niz godina dio holivudske industrije, 46-godišnja američka glumica Drew Barrymore u vlastitom talk showu priznala je da nikada nije pokleknula pod pritiskom s kojim se suočavaju brojne njezine kolegice zbog očuvanja mladolikog izgleda. Posjeti ordinaciji estetskog kirurga za nju su nepoznanica te priznaje kako je oduvijek željela dostojanstveno starjeti

'Na licu nisam imala nikakve zahvate i voljela bih ostati na tome, no nikad ne reci nikad', iskreno je izjavila glumica koja ovog ponedjeljka 22. veljače slavi 46. rođendan.

Barrymore je istakla svoju osobnost kao dio razloga zbog kojih ne želi ići pod nož.

Drew Gets Honest About Why She Doesn't Do Plastic Surgery | Drew's News

Izvor: Društvene mreže / Autor: The Drew Barrymore Show

'Ono do čega mi je stalo i smatram da je i dalje relevantno za moj život je lice. Znam sebe. Jako sam povodljiva po prirodi. Ako primim jednu injekciju botoksa, do kraja radnog tjedna izgledala bih poput Jocelyn Wildenstein', našalila se, referirajući se na slavnu Švicarku koja je potrošila milijune na estetske operacije s ciljem postizanja egzotičnog, mačkastog izgleda, a koju nazivaju i 'Žena mačka'.

'Svjedočila sam ogromnom pritisku koji se vrši na žene kada je riječ o izgledu. Buntovna kakva jesam, ne bojim se onoga što će mi život učiniti. Vjerojatno sam otišla u krajnost i sada sam dosadna, sigurna i zdrava', ističe Barrymore.

Poput brojnih kolegica iz svijeta Hollywooda, američka glumica također se može pohvaliti vlastitim beauty brendom nazvanim The Flower Beauty. U svom talk showu osvrnula se i na znakove starenja poput srebrnih vlasi u kosi.

  • +10
  • +7

Drew Barrymore

Izvor: Profimedia / Autor: AKM Images / Backgrid USA / Profimedia

'Starenje ne možemo zaustaviti i to je u redu. To je dio života i svake godine osjećam se više živom i ranjivijom i svaku proživljenu godinu cijenim sve više', zaključuje.

O svom stajalištu prema plastičnim operacijama zvijezda filma 'Charliejevi anđeli' posljednji put progovorila je 2019. godine za britansko izdanje magazina Glamour.

Tada je plastične operacije usporedila s ovisnošću o heroinu opisavši ih 'vrlo skliskim padinama' u koje se ne želi upuštati. Svojim stavom na račun odlaska pod nož trudi se biti dobrim primjerom svojim kćerima, 8-godišnjoj Olive i 6- godišnjoj Frankie.