POP IKONA

Cher iskreno o starenju: 'Mrzim ga, uopće nije zabavno'

14.12.2020 u 20:46

Bionic
Reading

Upitana za osjećaj koji ima prema starenju, pop ikona Cher kaže da svatko tko je iskren neće reći da je starenje zabavno te da ga ona mrzi

'Mrzim ga! Što, trebala bih reći da mi se sviđa? Ne, ne sviđa mi se. Svaka iskrena žena će reći da to nije tako zabavno', odgovorila je 74-godišnja Cher na pitanje o starenju u intervjuu za The Guardian.

Pop ikona se prisjeća kako je nekada znala nastupati dvaput tijekom večeri, a nakon toga izaći i plesati cijelu noć. Odmor joj je sada draža opcija, a postoji još jedan razlog zašto više ne voli izlaziti.

'Danas svi imaju kameru i nije više sigurno. Ljudi vas progone i ne znate hoće li vas ubiti ili fotografirati. O čemu god da se radi, ne sviđa mi se to', kaže pjevačica.

  • +7
Cher Izvor: Profimedia / Autor: - / Shutterstock Editorial / Profimedia

Upitana je li joj estetska kirurgija pomogla produžiti karijeru, Cher kaže kako nitko ne plaća da bi stajau i gledao u nekoga.

'Morate nešto isporučiti', kaže pjevačica i dodaje da njezin glas zvuči bolje nego ikada prije.

'Osim toga, cijeli život radim na održavanju snažnog tijela. Imate dvadesetogodišnjkakinje koje ne mogu raditi ono što ja mogu', ističe Cher.

Cher je ove godine u Las Vegasu imala rasprodanu rezidenciju, ali su nastupi zbog pandemije koronavirusa otkazani.

Unatoč tome zauzeta je više nego ikad pa snima nove pjesme, pomaže u spašavanju slonova, a godinu je obilježila i kao politički i društveni aktivist.