Bottega veneta

Doživotna garancija: Ovo su najpoželjniji modeli luksuznih torbica koji nikad neće izaći iz mode

24.02.2023 u 21:01

Bionic
Reading

Talijanski brend Bottega Veneta poznat je po minimalističkim torbicama modernog i inovativnog dizajna te vrhunskom umijeću izrade i korištenju najluksuznijim materijala. Ovo je osam njihovih najpopularnijih modela koji su zaludili modne ovisnice diljem svijeta

Ako bismo trebali izdvojiti jedan brend koji je dominirao svijetom mode proteklih godina, bila bi to definitivno Bottega Veneta. Luksuzna talijanska marka poznata je po kreiranju komada minimalističnog i uvijek modernog stila, a istovremeno vrlo inovativnog i upečatljivog dizajna.

Njihove torbice ističu se chic minimalizmom, a opet neupitnim luksuzom koji podrazumijeva zlatne kopče i premium kožne materijale. Brend je nedavno poslao proglas u kojem su još jednom istaknuli da će i u nadolazećim godinama velik naglasak stavljati na umijeće izrade i najcijenjenije materijale uz koje će prilagaditi doživotnu garanciju.

Holivudske zvijezde, slavni pjevači i glumci, manekenke i trendseterice zaluđeni su torbicama Bottega Veneta, a za vas smo izdvojili osam najpopularnijih modela koji nikad neće izaći iz mode.

'The Pouch'

Čak i pet godina nakon što je lansiran 'The Pouch' slovi kao najpoželjnija torbica u svijetu visoke mode. Tijekom godina je postala neizostavnim komadom garderobe fashionistica te je svaka nova pošiljka rasprodana gotovo prije nego što stigne u prodaju.

Ovaj model dolazi u upečatljivoj zelenoj boji, savršenoj za proljetne i ljetne stajlinge, no tu su i neutralnije nijanse poput smeđe, krem i uvijek nepogrešivo elegantne crne.

Zbog svog dizajna i malih dimenzija, idealan je odabir za odlaske na vjenčanja, spojeve, partyje, luksuzne restorane, i sl. zbivanja na kojima želite izgledati profinjeno s daškom luksuza na sebi.

  • +4
Bottega Veneta 'Pouch' Izvor: Promo fotografije / Autor: Bottega Veneta Promo

'The Jodie'

Odmah iza 'The Poucha' po popularnosti nalazi se 'The Jodie', 'it' komad u kategoriji luksuznih klasika. Može se pohvaliti jednim od simbola ovog brenda, isprepletnim kožnim dizajnom, u koji su utkani šarm i ženstvenost specifičnih silueta po kojima je Bottega Veneta odavno postala prepoznatljiva na tržištu.

Karakterizira ga oblik polumjeseca s kratkom ručkom i specifičnim čvorom na jednoj strani, a posebno je upečatljiv dvobojni model u tamnozelenoj i bijeloj boji.

Bottega Veneta 'The Jodie' Izvor: Promo fotografije / Autor: Bottega Veneta Promo

'The Cassette'

Kada se mislilo da niti jedan model nikad neće prestići 'The Pouch' po potražnji na tržištu, Bottega Veneta je razbila sve rekorde neodoljivom torbicom 'The Cassette'.

Kao što joj sam naziva govori, njen dizajn podjeća na stare VHS kazete, što znači da je u potpunosti četvrtastog oblika i manjih dimenzija. Dolazi u dvije forme: s kožnim i metalnim remenom, a posebno su popularni oni s ugrađenim zlatnim ornamentima.

'The Loop'

'The Loop' je jedan od novijih komada u ponudi talijanskog brenda, no stručnjaci mu predviđaju velik uspjeh jer se podosta razlikuje od ostalih modela. Naime riječ je o crossbody torbici koja je klasičnog dizajna pa se može nositi i na ljetne haljine i na debele zimske kapute, a možete je nabaviti u tradicionalnim bojama ili upečatljivoj zlatnoj verziji. Drugim riječima, ovom torbicom apsolutno ne možete pogriješiti!

'The Arco'

'The Arco' je klasična tote torba i jedan od najprodavanijih modela obožavanih zbog svoje iznimne praktičnosti. Može se nositi u svakodnevnim prilikama jer u nju stane baš sve što vam je potrebno tijekom dana, od laptopa do šminke, a dolazi u čitavom nizu dimenzija i dizajna.

Bottega Veneta Tote torbe Izvor: Promo fotografije / Autor: Bottega Veneta Promo

'The Mount'

Kao kontrast ostalim torbicama, 'The Mount' dolazi u vrlo oštrim i čistim linijama, dizajna nalik poštanskoj omotnici. Čitava struktura toliko je milimetarski precizna da je riječ o neupitnom visokom umijeću izrade. Jednostavna je, a toliko efektna.

'The Point'

Još jedan malo drugačiji model kakav ne viđamo često s potpisom Bottege, 'The Point' je stvoren kao kombinacija najpopularnijeg 'The Poucha' i specifičnog 'The Mounta'. Riječ je o torbici neobičnih ravnih linija koje u sredini umjesto drške imaju maleni trokut. Dojmljiva je na prvi pogled te svojim dinamičnim dizajnom momentalno plijeni pozornost!

'The Sardine'

'The Sardine' je jedan od posljednje pristiglih modela, napravljen za prošlojesensku kolekciju torbica koje dolaze s najavljenim luksuznim materijalima i specifičnim umijećem izrade. Ono po čemu se razlikuje od drugih modela jest zlatna ručka u obliku sardine koja je čini efektnom i glamuroznom.