modna investicija

Popularne dizajnerske torbice: Ovo su modeli koje se isplati imati u ormaru, a kad ih vidite, teško da ćete im odoljeti

14.01.2023 u 11:23

Bionic
Reading

Torbe luksuznih brendova prava su investicija. I dok su klasici, poput Saint Laurentove Cassandre, godinama na listi najpoželjnijih bez naznake da će njihova popularnost ikada splasnuti, modnu scenu samouvjereno osvajaju i novi, itekako privlačni modeli

Torbe pripadaju modnim dodacima u koje se doista isplati uložiti. Naime, bez obzira na to koji brend preferirate, u pravilu su izrađene od kvalitetnih materijala i u većini slučajeva njihova vrijednost raste svake godine. Stoga, ako početkom godine planirate kakav unosan šoping, o torbama se uvijek isplati promisliti, bilo da vam za oko zapinje neki klasik ili posljednji modni trend.

Dobri razlozi za ulaganje u dizajnersku torbicu

Jedno je sigurno - ako posjedujete luksuznu torbicu, za tim modelom uvijek ćete iznova posezati. Naime dizajnerske torbice podižu baš svaki stajling, čak i kada se radi o najjednostavnijoj odjeći, a imati tako siguran izbor u ormaru poprilično je zgodno.

Dizajnerske torbice, posebno kada je riječ o klasicima, s godinama povećavaju svoju vrijednost i stoga su prava investicija. Ako ih stvarno više ne želite, gotovo sigurno možete ih prodati i pri tome zaraditi.

Naravno, svaka sezona donosi novu it torbu, to je neizbježno. Međutim to ne znači da ne možete nastaviti nositi onu koju ste prethodno odabrali. Prilikom kupovine torbice s potpisom ključno je, osim da vam se sviđa, to da odgovara vašem osobnom stilu. Trendovi u ovom slučaju ne igraju nikakvu ulogu.

Ako se pažljivo brinete o svojoj torbi, možete je prenijeti na sljedeću generaciju ili pokloniti prijateljima te ih jako razveseliti. Takav potez nije samo održiv, već ima i posebnu emocionalnu vrijednost.

  • +5
Top 10 dizajnerskih torbi Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije

Na samom kraju, dizajnerske torbice u koje se isplati uložiti može se podijeliti na one u trendu, koje su trenutni vrući hit među ljubiteljicama mode, te klasike čiji je dizajn jednostavno bezvremenski.

Top pet trendi dizajnerskih torbi:

Triomphe, Celine

Hourglass, Balenciaga

Saffiano Triangle, Prada

Fendi First, Fendi

Luna, Loewe

Top pet klasičnih dizajnerskih torbi:

Cassandre, Saint Laurent

Marmont, Gucci

Galleria, Prada

Dionysus, Gucci

Neverfull, Louis Vuitton