13 VELIČANSTVENIH

Ove su torbice popriličan hit na modnoj sceni

28.12.2022 u 07:30

Bionic
Reading

Svake godine dizajnerski brendovi lansiraju nove serije torbi, od kojih svaki nudi nove boje i siluete. Status 'it' torbe na modnoj sceni pojedini modeli dobivaju tek kada ih počnu nositi slavne osobe, a u godini na zalasku bilo ih je mnoštvo

Vogue je kreirao popis od 13 modela dizajnerskih torbi koje su ove godine bile popriličan hit na modnoj sceni. Na ovogodišnjoj listi vrućih torbica, između ostalih, našla se Guccijeva nova verzija modela Blondie iz ere ludih 70-ih. Njezin diskretni oblik, isprekidan kopčom 'GG', čini ju iznimno nosivom, a jednako elegantna bila je torbica Jodie talijanske Bottega Venete od tkane kože, kakvu je ove godine u svijetu slavnih najviše obožavala nositi američka it djevojka Hailey Bieber.

  • +8
Dizajnerske torbice godine Izvor: Promo fotografije / Autor: promo

Kada je modna kuća Saint Laurent ove godine lansirala svoju jumbo torbu Icare, upotpunjenu prošivenom kožom i velikim logom 'YSL', odmah je uočena na ramenima slavnih dama poput Belle Hadid, Zoë Kravitz i Angeline Jolie. Jedna od najvećih pop zvijezdi današnjice, Dua Lipa, u nekoliko navrata viđena je s modelom Ana brenda Luar, a koji se također našao na Vogueovom popisu najvećih dizajnerskih torbica godine.

13 dizajnerskih torbi koje su obilježile 2022. godinu