ljetna nijansa

'Dosadna' boja nova je vladarica ljetnih stajlinga: Evo kako je nositi i kombinirati ove modne sezone

04.06.2021 u 20:03

Bionic
Reading

Dugo vremena se bež boja smatrala beživotnom i pomalo dosadnom te su je brojni dizajneri i zaljubljenici u modu izbjegavali. No, sezona modnog ljeta 2021. potpuno mijenja stav i pogled prema ovoj boji koja sada postaje jedna od najtrendi nijansi

I dok smo do sada bež boju povezivali s neprimjetnim i monotonim modnim kombinacijama, ljetna modna sezona predstavlja je u najbolje izdanju ikada. Jakne, haljine, sandale i torbice u bež nijansi izgledaju odlično, a upravo je ova boja sastavni dio brojnih dizajnerskih kolekcija za proljeće / ljeto 2021, a bež modne komade sve češće se viđaju i u ponudo high street dućana.

Osim što laska tenu, ova boja izgleda vrlo ženstveno i prirodno. Od nijanse u boji pijeska do bež boje sa žutim ili sivim podtonom, ovo su neki od najboljih načina da je nosite ove sezone.

Sve u bež boji

Bež boja ove sezone također se nosi kao trend potpunog izgleda. Ova modna sezona bež nijanse donosi u elegantnim i sportskim izdanjima. Modni stajlinzi u ovoj boji od glave do pete odlično izgledaju u mješavini krem ​​i bež tonova, te ležernih detalja i prozirnih krojeva. Modna kuća Boss vrlo vješto je iskombinirala bež ležerne hlače, pripadajuću majicu, trendovsiki baloner te torbicu u tamnijoj nijansi.

Bež boja u kombinaciji materijala

Kako bež boja ne bi izgledala monotono, dizajneri u jednom stajlingu kombiniraju različite materijale.NA primjer, antilop i svila odlični idu zajedno pod zajedničkim nazivnikom bež nijanse. U Alberti Ferretti mini suknju u svilenkastom materiju s detaljima cvijeće zaljubit ćete se na prvi pogled.

Modni dodaci u bež boji

Ove sezone furaju se i modni dodaci u bež boji. Torbe, cipele i nakit u ovoj nježnoj trendovskoj boji mogu jako lijepo zaokružiti izgled, posebno ljeti. Neki od najljepših primjeraka su Balmain bež tenisice odlične za dnevne kombinacije te Salvatore Ferragamo natikače s potpeticom za nešto elegantnije modne odabire.