kroasan modeli

Novi hit modeli: Torbice ovog oblika sve su popularnije, a baš svi ih žele imati

27.05.2021 u 14:29

Bionic
Reading

Vrlo popularne među trendesetericama i 'it' djevojkama modeli torbica u obliku polumjeseca zavladale su modnim svijetom. Nose ih poznate dame Emily Ratajkowski i Irina Shayk, a predviđa se kako će upravo ovi modeli torbica, popularno nazivani croissant torbama biti najvrući trend ljetne sezone

Meke, lagano nabrane i dovoljno malene da stanu ispod ruke, ali i dovoljno prostrane za najosnovnije svari, fleksibilni modeli torbi u obliku polumjeseca trenutno su najtraženiji modeli među modnim kupcima.

Prema podacima modne platforme Lyst koja bilježi pretraživanja modnih kupaca diljem svijeta ovaj model torbi biti će jedan od najvećih hitova ljetne sezone. U usporedbi s istim razdobljem prošle godine pretraživanje za croissant torbama poraslo je za 206% u odnosu na isto razdoblje prošle godine.

Sve popularniji modeli koje obožavaju nositi i poznate dame, poput Emily Ratajkowski i Irina Shayk, ali i brojne 'it' djevojke naziv 'croissant' dobio je zahvaljujući specifičnoj silueti koja podsjeća na omiljeni pekarski proizvod Francuza.

Ove torbice krasi meki dizajn, fleksibilan dizajn te mala ručka za nošenje na nošenje na ramenu. Mnogi ih smatraju nasljednicama strukturiranih modela torbi na rame kakve su bile vrlo popularne krajem 90-ih godina i početkom milenija.

Neki od najtrendi modela su oni s meki s potpisom brenda Bottega Veneta koji dolazi u baznim bojama poput crne, smeđe, krem i zagasito crvene, a vrlo je traženi i model Nanushka. Lemaire donosi nešto izduljenije modele, od bijelih do lakiranih crnih, a ljubitelji vječne klasike sigurno će doći na svoje sa modelima s potpisom Louis Vuittona i Fendija.

  • +2
'Kroasan' torbe Izvor: Promo fotografije / Autor: promo