nosiva cijele sezone

Mnogi je obožavaju zbog odličnih modnih kombinacija, a ovoga puta Blake Lively ima savršeno udobnu ljetnu haljinu

01.06.2021 u 10:20

Bionic
Reading

Glumica Blake Lively nosi haljinu koju baš svatko želi imati ovog ljeta u ormaru. Maksi model u boho stilu iz kolekcije Chufy X Mango apsolutni je modni hit ove sezone, a Blake je nosi uz dugački prugasti ljetni baloner i zanimljivu torbicu

Blake Lively jednostavno oduševljava gdje god se pojavila. Zbog svoje prirodnosti i otvorene, zabavne osobnosti te simpatičnih trenutaka sa suprugom Ryanom Reynoldsom, koje rado dijeli na društvenim mrežama, Blake je jedna od najobožavanijih poznatih lica. S istančanim smislom za modu i neodoljivim njujorškim stilom koji unosi u svaku kombinaciju, Blake je prava modna ikona, a posljednjim stajilngom osvojila skoro sve zaljubljenike u modu.

Duga maksi haljina, vrlo lepršava i s puf rukavima, dolazi iz kolekcije Chufy X Mango te se prodaje po cijeni od 900 kuna. Super trendi haljina djelo je španjolskog modnog brenda i dizajnerice Sofie Sanchez de Betak, a vrlo je nosiva u proljeće, uz dodatak kakve dobre jakne ili ogrtača, ali idealna i za vruće ljetne dane.

Boho stila i lepršavog dizajna dolazi u mekoj tkanini plavo-crvenog printa, haljinu krasi V izrez i naglašen struk tako da lijepo oblikuje siluetu te pokazuje otvorena leđa. Haljine iz kolekcije Chufy X Mango inspirirane su Mallorcom, a izrađene su od održivih tkanina.

Blake ju je kombinirala s ravnim gumenim sandalama na remenčiće kakve su prije nekoliko godina bile nezamjenjive na plaži, a ove sezonee doživljavaju pravi modni povratak. Glumica je uz savršenu lepršavu haljinu nosila ljetni satenski baloner u stilu ogrtača u bijeloj boji s prugama.

  • +25
Boho haljine Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije