TJEDNI HOROSKOP

Djevicama će sve ići od ruke, Škorpionima uljepšavanje i osvajanje, Rakovi će biti skloni dramatičnom zaljubljivanju, a Ovnovi eksplozivnosti

12.10.2020 u 06:36

Bionic
Reading

Vladavina Vage spojena s Marsom u njihovom znaku činit će Ovnove eksplozivnima. Bezazleno koketiranje Rakova prerast će u ozbiljnu emociju, a moguće je i da se dramatično zaljube. Štogod Škorpioni učinili na planu uljepšavanja i higijene ispast će dobro, a slobodnjacima će se nakon dugog vrebanja pružiti prilika da se približe simpatiji. Djevice će pod okriljem Venere u svom znaku precizno znati što moraju učiniti za ostvarenje ljubavne želje, a u neslužbenom razgovoru doći će do saznanja korisnih za razvoj karijere

U želji da odmah dobiju sve, Ovnovi će povući poteze koji će uznemiriti simpatiju. Postupat ćete prenaglo za njen senzibilitet i vjerojatno je otjerati od sebe. Sličan je problem izgledan ako ste u vezi. Ovo razdoblje nije povoljno za traženje povišice ili boljih radnih uvjeta. Suzdržite se od rasprava s nadređenima i ne podižite ton.

Što zvijezde donose Ovnovima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +3
Alessandra Ambrosio je horoskopski Ovan, rođena je 11. travnja 1981. Izvor: Profimedia / Autor: Rachpoot/MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Bikovi, i vi i oni s kojima kontaktirate izražavat ćete se neprecizno i ljutiti se ako vas sugovornik nije razumio. Takve su situacije moguće i unutar veze, no nesporazumi će brzo prijeći u bezazlenu zafrkanciju, zagrljaj i razmjenu nježnosti. Obratite pažnju na tuđe sugestije. Netko od kolega ili prijatelja ponudit će vam rješenje za poslovni ili školski problem.

Što zvijezde donose Bikovima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

Blizance će privlačiti riskantne i neizvjesne situacije. Nećete prezati od udvaranja zauzetoj osobi ili pripadniku društvenog sloja različitog od vašeg. Mala crta destrukcije obuzet će vas i ako ste u sretnoj i stabilnoj vezi. Ne kockajte se ljubavnom srećom. Um će vam dobro funkcionirati. Brzo ćete shvaćati i stjecati nova znanja u hodu.

Što zvijezde donose Blizancima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +3
Camila Morrone rođena je u znaku Blizanaca 16. lipnja 1997. Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Ono što se u početku činilo bezazlenim koketiranjem prerast će u ozbiljnu emociju i kod Rakova i kod predmeta njihove žudnje. Prije nego obznanite zaljubljenost drugoj strani, procijenite je li spremna za vaš nivo drame. Imat ćete najbolju namjeru odgovorno obavljati radne ili školske zadatke, no povremeno bi vas mogao svladavati tjelesni umor.

Što zvijezde donose Rakovima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

Lavovi koji su potajno ljubovali ili se potajno udvarali šokirat će se kad shvate da su razotkriveni. Ako se radi o zabranjenoj ljubavi, čeka ih puno razjašnjavanja. Htjet ćete zamoliti za stručan savjet nekog visokorangiranog - šefa, profesora, poreznika. Pristupite im oprezno i birajte riječi. Dizanjem kredita zakomplicirali biste si život. Budite skromni unatoč vjeri u sretnu budućnost.

Što zvijezde donose Lavovima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

Djevice, ako ste dosad izbjegavale kontakt s onim u koga ste se zagledali, porast samopouzdanja potaknut će vas na akciju. Dobro ćete tempirati poteze te pronalaziti prave riječi i geste. U neslužbenom razgovoru doći ćete do saznanja korisnih za razvoj karijere. Ako studirate, dobro ćete pamtiti sve što čujete i pročitate. Nezaposlenima bi se moglo posrećiti da naiđu na pravi oglas ili jaku vezu.

Što zvijezde donose Djevicama na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +4
Susie Cave je horoskopska Djevica, rođena je 16. rujna 1966. Izvor: Profimedia / Autor: Katie Jones/WWD / Shutterstock Editorial / Profimedia

Vagino je aktivno (a možda i preaktivno) razdoblje u punom jeku. Vi ćete nastojati osvojiti nekog, a netko vas. Nažalost, u većini slučajeva onaj prvi neće trzati na vas, a vi na vašeg udvarača. Ishod će biti velik utrošak energije i dosta živciranja. Okolnosti će vas tjerati da se u radnoj sredini ili u odnosu s bankama prilagođavate tuđim zahtjevima.

Što zvijezde donose Vagama na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

Škorpioni će biti svjesni vrijednosti sadašnje veze i odoljeti šarmantnom udvaraču. U zagrljaju starog partnera shvatit ćete da ste ispravno postupili. Slobodnjaci među vama naći će se na pravom mjestu u pravo vrijeme. Poduzet ćete radnje koje ste dugo odgađali i prilično iznenaditi okolinu. Promjena stila dopast će se vama i promatračima.

Što zvijezde donose Škorpionima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

Strijelci, ako ste počinili preljub koji je ostao u prošlosti ne ostavivši posljedica, šutite o tome. Ima gorih stvari od grižnje savjesti. Htjet ćete promijeniti poslovni plan ili prekršiti obavezu jer vam je nešto drugo iznenada palo na um. U prvi mah bit ćete uvjereni da će vam se takav potez isplatiti, ali onaj tko bude time oštećen čekat će priliku da vam vrati milo za drago.

Što zvijezde donose Strijelcima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

Slobodni Jarci koji nekog zavode neka se posluže iskušanom taktikom i nastoje pružiti simpatiji trenutke vedre opuštenosti, slobodne od pritiska. Vaše su zamisli vjerojatno bolje od onih koje imaju nadređeni ili više rangirani kolege, ali nemojte ih nametati. Pronađite diskretan način ili utjecajnog saveznika da ih progurate. Trošit ćete dosta snage na obaveze pa će vam trebati puno sna.

Što zvijezde donose Jarcima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

Irina Shayk je u horoskopu Jarac, rođena je 6. siječnja 1986. Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Vodenjaci, partner bi vam mogao prirediti neugodno iznenađenje pitanjima gdje ste i s kim bili i pokušajima da vam ograniči slobodu kretanja. Ako sačuvate prisebnost duha, oboje ćete otkriti da je njegova ljubomora posljedica nesporazuma, pogrešno shvaćenog fragmenta vašeg razgovora s nekim trećim ili glasina nekog zlobnog i lažljivog.

Što zvijezde donose Vodenjacima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

Susret s bivšom ljubavi ili pronalazak njenog profila na društvenoj mreži probudit će Ribama nostalgiju čak i ako ta veza nije ispunila vaša očekivanja. Efekt će trajati nekoliko dana i onda se rasplinuti. Poslušajte intuiciju pri donošenju odluke važne za profesionalnu budućnost jer vam informacije neće pomoći da odvagnete što je bolje za vas.

Što zvijezde donose Ribama na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.