MJESEČNI HOROSKOP

Strijelci će se nerazumno ponašati prema partneru, Bikovima nakon kiše dolazi sunce, Jarci će udobno utočište pronaći u ljubavi, a Vodenjaci u prirodi

01.10.2020 u 06:47

Bionic
Reading

Izreka da nakon kiše dolazi sunce moći će se primijeniti na Bikove zahvaljujući sretno položenoj Veneri u Djevici do 28. listopada. Strijelci će preispitivati odnos s voljenim iz pobuda koje ni njima samima neće biti jasne i postavljati mu neobična pitanja. U inače napornom mjesecu za Jarce ljubav bi im mogla pružati udobno utočište, a Vodenjacima će melem za dušu i tijelo biti aktivan boravak u prirodi

Igra zavođenja Ovnove će zabavljati samo ako ne traje predugo. Ako se predmet vaše žudnje ne nađe brzo u vašem zagrljaju, prebacit ćete se na drugu metu. Taština će vas navesti da se okružujete ljudima koji vam povlađuju i govore ono što želite čuti. Poduhvat u koji se već neko vrijeme želite upustiti i dalje će čekati zeleno svjetlo. Budući da vas planeti u Jarcu sputavaju na planu prihoda, nastojite se suzdržati od većih troškova.

Što čeka Ovnove u ljubavi i karijeri u listopadu, detaljno pročitajte ovdje.

Thylane Blondeau je horoskopski Ovan, rođena je 5. travnja 2001. Izvor: Profimedia / Autor: Domine Jerome/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Bikovi, ako ste imali nesuglasica s voljenim, idućih tjedana doći ćete blizu pomirbi. Bikovi koji se udvaraju prikazat će se u ljepšem svjetlu pred simpatijom i pomalo joj se uvlačiti pod kožu. Nezgodan Merkur u Škorpionu navodit će vas na neprecizno izražavanje ili davanje suvišnih informacija. Budite suzdržani pred nadređenima i čekajte da vam se obrate ili povjere zadatak.

Što čeka Bikove u ljubavi i karijeri u listopadu, detaljno pročitajte ovdje.

Blizancima su izgledne trzavice s partnerom ili ukućanima oko uređivanja stana. Moglo bi se raditi o banalnom detalju koji će zbog povišenih tonova poprimiti nerealne razmjere. Više puta uvjerit ćete se da od poslovnih poznanstava možete imati koristi. Bliska osoba upozorit će vas da krupniji trošak u koji se spremate ući ne bi izašao na dobro. Originalnim slaganjem boja odjeće privlačit ćete pozornost, ali ne nužno pohvale.

Što čeka Blizance u ljubavi i karijeri u listopadu, detaljno pročitajte ovdje.

Rakovi će postati otporniji na ljubavne povrede. Netko zlonamjeran shvatit će da se ne može više poigravati vašim osjećajima. Dani od 22. do 28. listopada bit će najbolje razdoblje za romansu, no ni ostatak mjeseca nećete pamtiti po lošem. U predstojećem mjesecu napredovat ćete u malim, svakodnevnim stvarima, ali stagnirati u dugoročnim pitanjima.

Što čeka Rakove u ljubavi i karijeri u listopadu, detaljno pročitajte ovdje.

Lavovi, ako ste u duljoj vezi, oboje ćete biti zadovoljni intimnom stranom suživota, no povremeno biste se mogli sporječkati zbog nespretno upotrijebljenih riječi. Ovomjesečna postignuća bitno će utjecati na vaš profesionalni položaj, bilo da ste radnik ili student. Nastojite dati sve od sebe i pažljivo birajte trenutak i način obraćanja nadređenima ili institucijama. Tjelesna izdržljivost bit će vam visoka, ali ćete povremeno biti zbrkani i zaboravni.

Što čeka Lavove u ljubavi i karijeri u listopadu, detaljno pročitajte ovdje.

  • +4
Jennifer Lopez rođena je u znaku Lava 24. srpnja 1969. Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Iako će se Djevice često prisjećati prošle veze kao vrlo lijepe, vjerojatno je ova koju danas održavate još bolja. Nemojte se prepustiti nostalgiji. Solo Djevice imat će mnogo prilika za flert. Veći dio listopada bit ćete spretni u komunikaciji. Pogađat ćete pravo vrijeme za stupanje u kontakt i idealne riječi za uvjeravanje. Pojačana tjelesna aktivnost ovog mjeseca ne bi vas opuštala.

Što čeka Djevice u ljubavi i karijeri u listopadu, detaljno pročitajte ovdje.

Vage, netko će vas navesti da u ljubavi povučete riskantne poteze kakvih se obično klonite. Bit ćete ponosni zbog hrabrosti, ali razvoj događaja pokazat će da bi vam se suzdržanost i oprez više isplatili. Dobri profesionalni rezultati ovisit će o skladnoj suradnji. Za to ćete morati suspregnuti neuobičajenu eksplozivnost koju vam donosi nepovoljan Mars.

Što čeka Vage u ljubavi i karijeri u listopadu, detaljno pročitajte ovdje.

Monica Bellucci je horoskopska Vaga, rođena je 30. rujna 1964. Izvor: EPA / Autor: FABIO FRUSTACI

Listopad Škorpionima donosi lijepe izglede za oporavak postojeće ili uspostavu nove veze. Na ljubavnom planu razmišljat ćete i djelovati jednostavnije nego inače. Lakše ćete se koncentrirati na obaveze i povećati učinkovitost. Primit ćete se poslova koje dugo odgađate i brzo ih privesti kraju. Koncem mjeseca mogli biste postati preoptimistični u pogledu prihoda.

Što čeka Škorpione u ljubavi i karijeri u listopadu, detaljno pročitajte ovdje.

Strijelci će se ponašati nerazumno prema partneru i ponekad ga povrijediti, iako se on prema vama ponaša korektno. Samci neka se suzdrže od snažnih izljeva osjećaja, osobito ako pokušavaju osvojiti nekoga koga ne poznaju dovoljno. Mogli biste progurati zamisli koje vam se dugo vrzmaju mislima. Zadnjih desetak dana mjeseca bit ćete laki na novčaniku. Ako se ne suzdržite, u studenom ćete imati velikih glavobolja.

Što čeka Strijelce u ljubavi i karijeri u listopadu, detaljno pročitajte ovdje.

Katie Holmes je horoskopski Strijelac, rođena je 18. prosinca 1978. Izvor: Profimedia / Autor: Dylan Travis/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Venera u Djevici ulit će Jarcima hrabrost da pristupe onom oko koga su dosad samo kružili sa sigurne udaljenosti. Ako ste slobodni, imat ćete sreće da se vaš put ukrsti s nekim gotovo potpuno podudarnim s vama. Okolnosti će vas potaknuti da odgovornije pristupite obavezama. Zasukat ćete rukave i odraditi sve što bude potrebno. Zbog povećanog utroška energije trebat će vam više odmora i sna.

Što čeka Jarce u ljubavi i karijeri u listopadu, detaljno pročitajte ovdje.

  • +12
Kate Middleton u horoskopu je Jarac, rođena je 9. siječnja 1982. Izvor: Profimedia / Autor: - / Shutterstock Editorial / Profimedia

Vodenjaci, ako se nakon sraza s partnerom bacite u tuđi zagrljaj, neće vas obuzeti osjećaj pobjede, nego krivnje. Dok će onima u dugim vezama nesporazumi s izabranikom zagorčavati život, ostali se neće moći potužiti. Nesklon Merkur u Škorpionu pokvarit će vam inače povoljan listopad. Imat ćete manjih teškoća s pamćenjem ili razumijevanjem onog što pročitate ili čujete.

Što čeka Vodenjake u ljubavi i karijeri u listopadu, detaljno pročitajte ovdje.

Ribe će loše procjenjivati kandidate za partnere. Očarat će vas netko neprikladan ili nedostupan dok na onog s kim biste mogli razviti lijep odnos nećete obraćati pažnju iako će vam se često motati pred očima. Ribe u vezi bit će sklone prgavo odbrusiti voljenom na dobronamjerne prigovore. Iako će vam novac koji ste gotovo otpisali biti isplaćen, neće vam dati zeleno svjetlo za razbacivanje.

Što čeka Ribe u ljubavi i karijeri u listopadu, detaljno pročitajte ovdje.