PRAKTIČNA PRIJE SVEGA

Dizajnerski komad za svaki dan: Brojne trendseterice obožavaju ovu veliku torbu, a nisu joj odoljele ni poznate Hrvatice

07.06.2022 u 14:28

Bionic
Reading

Predimenzionirane torbe ove godine veliki su hit, a osim svojom funkcionalnošću, oduševljavaju raznolikim dizajnom na koji rijetko koja trendseterica ostaje imuna. Na tržištu se osobito istaknula torba-ceker Dior Book Tote te će opet biti vladarica ljeta

Brojne zvijezde u posljednje vrijeme imali smo prilike vidjeti s popularnom torbom Christian Diora. Riječ je dizajnerskom modelu Book Tote, višenamjenskoj kreaciji s kratkom ručkom, napravljenom od tekstila te pogodnom za odmor, tržnicu, šetnju ili plažu.

Maria Grazia Chiuri, kreativna direktorica Diora, predstavila je torbu u kolekciji za ljeto 2018. i od tada ona ne prestaje biti u samom vrhu najpoželjnijih modnih dodataka.

Dokazuje to Jennifer Lopez, glumica i pjevačica koja se prije nekoliko dana s njom prošetala do teretane, a upravo velike dimenzije torbe ono su što ju je privuklo. U nju sve stane i sve je nadohvat ruke. Inače, torba dolazi u više veličina, s nekoliko motiva, uz mogućnost personalizacije i custom made dizajna.

Nedavno ju je nosila i Donna Vekić, naša uspješna tenisačica koja ne krije da prati modu i trendove te da se s vremena na vrijeme voli počastiti novim dizajnerskim komadom odjeće ili modnih dodataka.

U svojoj bogatoj kolekciji torbu Dior Book Tote krije i blogerica Sonja Kovač.

Cijena joj je oko 21 tisuću kuna, ovisno o dizajnu, veličini i opciji personalizacije.

Inače, ove sezone torbe maksi veličina posve su prevladale te stavile torbice u drugi plan.

Kako se izrađuje torba Dior Oblique 'Dior Book Tote' Izvor: Društvene mreže / Autor: Youtube