XXl modeli

Zaboravite na torbice preko ramena, najbolja investicija je velika torba u koju stane baš sve, a ovo je 26 najljepših modela

30.05.2022 u 10:46

Bionic
Reading

Koja vam je najbolja modna investicija ovog ljeta? Odgovor je vrlo jednostavan - predimenzionirana torba. Zaboravite na torbice preko ramena u koje jedva stanu mobitel i novčanik i predajte se čarima XXL torbe u koju stane baš sve, i još malo više od toga

Zoë Kravitz, Hailey Bieber i Rosie Huntington-Whiteley već su viđene s prošivenom torbom Icare, novim djelom kreativnog direktora Saint Laurenta, Anthonyja Vaccarella, koju krasi i istaknuti logo YSl na prednjoj strani.

No ono što još više upada u oči doista su impresivne njezine dimenzije. Nema sumnje, ovo će biti ljeto jumbo torbi, a Saint Laurent nije jedini brend koji je uvrstio njihove XXL verzije u svoju kolekciju.

Chanelova prostrana nova torba 22 postala je još jedan instant modni favorit, s već popriličnom vojskom obožavatelja. Na nedavno održanoj cruise reviji na šljunčanoj plaži u Monte Carlu upravo je ona bila jedna od popularnijih.

Istovremeno, njujorški Khaite već se dobro pozicionirao kao jedan od vodećih modnih brendova XXL torbi, a obožavaju ga zvijezde poput Katie Holmes. Osnivačica brenda Catherine Holstein nizu stilova dala je svoj prepoznatljiv minimalistički pečat, a svi imaju nešto zajedničko: u njih možete ubaciti gotovo cijeli svoj život.

Bez sumnje, velika torba neophodan je modni dodatak za ljeto, ali i za sezonu kasnije, stoga svakako bacite oko na ove modele i pokušajte odabrati samo jedan. Dobro, može i dva.

  • +21
Predimenzionirane torbe Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije