UVIJEK U TRENDU

Teško se odlučiti što je bolje - torba ili sako: Severina zablistala u stajlingu kojim dominiraju efektni detalji

04.05.2022 u 13:12

Bionic
Reading

Svoju vojsku pratitelja na Instagramu splitska pjevačica pozvala je na izložbu Vlaha Bukovca, a to je učinila u još jednom besprijekornom stajlingu

Dugi niz godina Severina se nalazi na samom vrhu listi najbolje odjevenih Hrvatica, a svoju vještinu stvaranja upečatljivih stajlinga uz pažljiv odabir dodataka i ovoga puta je demonstrirala.

Svojoj vojsci pratiteljica preporučila je odlazak na zagrebačku izložbu Vlaha Bukovca u Klovićevim dvorima, a to je učinila u još jednoj kombinaciji bez greške.

Poput brojnih ljubiteljica mode, ni splitska pjevačica ne krije naklonost prema moćnim primjercima odijela, a u svoju impresivnu kolekciju u ormaru uvrstila je bež inačicu s potpisom talijanskog brenda Sportmax.

Naizgled jednostavno odijelo, a čija cijena iznosi nešto manje od 12 tisuća kuna, svoju posebnost najviše može zahvaliti detalju bijelih vezica istaknutih na leđima strukiranog sakoa, pritom stvarajući efekt korzeta.

Izdanje kojim je potpuno dominirala bež boja naglasila je i novom omiljenom torbicom s potpisom brenda Boyy. Asimetričnog dizajna i s detaljem velike kopče, cijena ove torbice, ovisno o veličini, kreće se od 695 do 995 dolara, odnosno od 4800 do 6900 kuna.

S njom se ovoga travnja po prvi put pohvalila dolaskom na predstavu ‘Da sam ptica’ u zagrebačkom kazalištu Vidra.

  • +14
Severina Izvor: Pixsell / Autor: Marko Prpic/PIXSELL