izgleda savršeno

Danijela Martinović opet briljirala: U hrabrom izdanju spojila nespojivo

20.04.2024 u 22:34

Bionic
Reading

Omiljena članica žirija showa 'Zvijezde pjevaju' svakako je i najzanimljivije odjevena. Nakon prošlotjednog izdanja u crnom, glazbenica i spisateljica vratila se bojama - i to onim najljepšim

Nakon što je u prethodne tri emisije nosila redom prekrasne i upečatljive haljine, Danijela Martinović prekinula je niz i odlučila se za možda i najhrabriju kombinaciju dosad. Iako postoji šansa da mnogi ne bi uspjeli iznijeti ovaj look uspješno, za prirodu ove vrckave Splićanke ovo je izdanje bilo pun pogodak!

Popularna je Splićanka odjenula colour-blocking kombinaciju u kojoj se susreću različite teksture i volumeni, a još jedanput styling potpisuje Barbara Repe.

Repe i Martinović za četvrtu su epizodu odlučile kombinirati H&M ružičaste hlače od satena te ružičastu bluzu iz popularnog zagrebačkog butika Wiya. Ružičastoj bluzi prepunoj romantičnih razigranih volana nadodale su i veliki crveni broš u obliku ruže, a volančići bluze i latica ruže stvorili su savršen spoj.

S obzirom da je styling tako upečatljiv, kosu je stilizirala u punđu s dva pramena koja uokviruju lice. Odabir crvenog ruža slijedi jarke boje outfita te tako cjelokupan look čini zaokruženu smislenu cjelinu.

Danijela Martinović Izvor: Promo fotografije / Autor: Zvonimir Ferina