upečatljiv stajling

Sjajna haljina iz H&M-a i hit cipele: Danijela Martinović modno je riskirala i bio je to pun pogodak

13.04.2024 u 22:04

  • +4

Danijela Martinović

Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Zvonimir Ferina

Bionic
Reading

Za novu emisiju HRT-ovog showa 'Zvijezde pjevaju' splitska pjevačica Danijela Martinović odabrala je još jedno upečatljivo izdanje

U 13. sezoni HRT-ovog showa 'Zvijezde pjevaju' Danijeli Martinović pripala je uloga članice žirija, a splitska pjevačica osim što parovima daje vrijedne savjete, komplimente i poneke primjedbe, pažnju gledatelja privlači i izborima stajlinga.

U suradnji s proslavljenom stilisticom Barbarom Repe Danijela niže stajlinge, jedan bolji od drugog. Nakon eklektične zelene haljine iz limitirane H&M Innovation Metaverse Design Story linije za jesen/zima 2022 iz arhive stilistice i H&M-ove haljine iz nove, dizajnerske suradnje s korejskim dizajnerom Rokom Hwangom, Danijela i stilistica Barbara Repe inspiraciju za treći stajling pronašle su također na policama popularnog švedskog high street brenda.

Za treću emisiju izbor je pao na crnu, dugu haljinu upečatljivih detalja koja također pripada novoj dizajnerske suradnje H&M-a s korejskim dizajnerom Rokom Hwangom, osnivačem i kreativnim direktorom brenda Rokh, poznatog po konceptualnim, ali vrlo nosivim komadima prožetim neuobičajenom elegancijom.

U gornjem dijelu haljina je imala klasičan dizajn istaknutog dekoltea s tankim naramenicama koji je laskao Danijelinoj besprijekornoj liniiji, a haljina se posebno izdvajala detaljem u donjem dijelu naizgled učvršćen metalnim kopčama s volanima.

Što se tiče modnih dodatak, oni su bili jednako upečatljivi kao i sama haljina. Našle su se tu tako sandale otvorenih peta prekrivene crvenim resama čiji dizajn potpisuje Marco de Vincenzo, dizajner koji je od 2022. godine na mjestu kreativnog dizajnera za brend Etro.

A ono što nikome nije promaknulo bile su velike, bijele naušnice u obliku cvijeta koje je stilistica za Danijelu pronašla na policama Zare.

  • +33
Zvijezde pjevaju 3. emisija Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Dario Njavro za HRT