'zvijezde pjevaju'

Barbara Kolar ne odustaje od provjerene formule: Šljokice i haljina omiljenog brenda Kate Middleton

13.04.2024 u 20:56

Bionic
Reading

Treća emisija 13. sezone showa 'Zvijezde pjevaju' donijela je nove izazove za sedam raspjevanih parova, ali i nove stilske izazove za voditeljicu Barbaru Kolar koja ih je savladala kao od šale

U trećoj emisiji HRT-ovog showa 'Zvijezde pjevaju' voditeljica Barbara Kolar pokazala je novi stajling, a ove subote zablistala je čistom elegancijom. Od početka 13. sezone popularnog showa Barbara je vjerna glamuroznoj eleganciji, a to se i ovog puta pokazala kao dobitna kombinacija.

Nakon što je novu sezonu emisije dočekala u stajlingu dostojnim Hollywooda zahvaljujući haljini s potpisom domaće dizajnerice Aleksandre Dojčinović, voditeljica je u drugoj emisiji odabrala haljinu zlatne boje sa kristalčićima s potpisom Self-Portraita. A dugačkom dizajnu haljine protkane sjajnim detaljima potpisom popularnog britanskog brenda koji vrlo rado nosi i Kate Middleton ostala je vjerna i u trećoj emisiji.

Barbara je, zajedno s Duškom Ćurlićem, na pozornicu izašla u crnoj haljini maksi kroja i dugih rukava koja je bila utjelovljenje sofisticirane elegancije. Haljina, čiji dizajn potpisuje Self-Portrait pratila je liniju tijela, ostavljajući tek područje dekoltea nepokrivenim. Dodatak sjajnih šljokica utkanih u materijal izgledu su dali besprijekornu dozu glamura, a Barbara je izgled upotpunila velikim sjajnim naušnicama i djelomično skupljenom kosom.

  • +33
Zvijezde pjevaju 3. emisija Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Dario Njavro za HRT