'zvijezde pjevaju'

Slavljeničko izdanje za 4. emisiju: Barbara Kolar ponovno zablistala u šljokicama

20.04.2024 u 21:14

Bionic
Reading

U 4. epizodi pred parovima je zadatak da otpjevaju funk ili hip hop, no outfit naših voditelja ipak je ostao glamurozan. Dok je Duško ostao vjeran klasici, Barbara je zablistala u plavim šljokicama

Omiljena HRT-ova voditeljica Barbara Kolar prije par je dana proslavila rođendan pa ni ne čudi da je za četvrtu emisiju odabrala baš izdanje kakvo i doliči slavljeničkom raspoloženju!

Popularna voditeljica ove je večeri zablistala u dugačkoj haljini oplemenjenoj šljokicama, a, naravno, ponovno je riječ o brendu koji je proslavila Kate Middleton. Svijetloplava haljina podignutog ovratnika istaknula je i svijetlu boju očiju omiljene Kolar, a makeup je također 'odradio svoj posao'.

Već četiri emisije zaredom Kolar je vjerna brendu Self-Portrait, a kosu je ovaj put podigla u punđu s puštenim pramenom koji je bio zakovrčan.

Zanimljivo je istaknuti kako je četvrta noć očigledno bila večer šljokica!

Osim Barbare Kolar, u šljokicama su nastupali i Lejla Filipović i Bojan Jambrošić te Vjeko Ključarić i Jelena Pajić Ćulibrk, a atmosfera na pozornici i u 'zabinju' bila je na razini slavljeničkog zadatka jer se, osim Barbarinog, slavio rođendan i sportaša Mihovila Španje kojem su svi kandidati zajedničkim snagama otpjevali rođendansku pjesmu.

  • +20
Zvijezde pjevaju, 4. epizoda Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Dario Njavro za HRT