NE ZBOG DRUGIH, NEGO ZBOG SEBE

Danijela Dvornik se skockala za sutivansku rivu pa citirala baku: 'Uvik moraš biti spremna jer nikad ne znaš što te čeka'

18.11.2021 u 21:00

Bionic
Reading

Nakon preseljenja iz Zagreba u Sutivan na Braču Danijela Dvornik živi smirenijim otočkim tempom, ali za neke svoje male gušte ne žali vremena i truda

Nedavno je udovica Dine Dvornika rekla kako se ne voli dosađivati pa joj i zimski otočki dani prolaze u raznim aktivnostima.

Jedna od tih aktivnosti je i odlazak na tamošnju 'špicu', ali nije svaki dan špica, što Danijelu nije spriječilo da uživa u svojim guštima.

'I neka je oblačno, i neka nije špica, i neka je otok, i neka nema ljudi, isto se ja sredim, stavim sunčane naočale i makeup, uredim kosu, ne zbog drugih, nego zbog sebe i mog vlastitog osjećaja', napisala je Danijela i podijelila nekoliko fotografija iz šetnje sutivanskom rivom.

'Rekla bi moja baka: 'Uvik moraš biti spremna jer nikad ne znaš što te čeka'', dodala je Danijela, a s njezinim su se stavom, ali i s mudrošću Danijeline bake složile mnoge pratiteljice, među kojima su neke prepoznale mudrosti i svojih mama ili baka.

Danijela je kuću u Sutivanu preuređivala protekle četiri godine, a u rujnu se pohvalila konačnim rezultatom.

Unatoč svim nedaćama koje uređenje doma nosi, zaključila je da se trudi ipak isplati, kao što je to zaključila i prije pet godina kad je izborila pobjedu u borbi s viškom kilograma.

oni su uspjeli!

Poznati Hrvati koji su godinama vodili bitke s kilogramima

Pogledaj galeriju

Rezultat nije pao s neba, pa je tako Danijela promijenila način prehrane i posvetila dio svog vremena sportu, u kojem i danas uživa.

'Dobro vam jutro! Ja sam svoj trening odradila', napisala je Danijela u četvrtak ujutro uz fotografiju iz fitnesa koju je objavila na Instagram Storyju.