NEDJELJNI IZLAZAK

Danijela Dvornik pokazala kako izgleda stajling za 'sutivansku špicu': 'Za nju se puno lakše sredim'

02.11.2021 u 08:58

Bionic
Reading

Udovica Dine Dvornika uživa u sunčanim danima na Braču gdje i provodi većinu godine otkako je njezina kći Ella Dvornik Pearce osnovala svoju obitelj. Kako je i sama rekla, da se ne voli dosađivati, dani joj ondje prolaze u raznim aktivnostima, a jedna od njih je i odlazak na tamošnju 'špicu'

Početkom listopada na svojem je Instagram profilu najavila da se seli iz stana u Zagrebu u kojemu je godina živjela s pokojnim suprugom, glazbenikom Dinom Dvornikom.

Danijela Dvornik je u tom stanu živjela i proteklih 13 godina od smrti svog supruga. Nakon toga je posjetila Ellinu obitelj u Istri, a sada se vratila u svoju Sutivansku oazu.

Proteklog vikenda guštala je i pratiteljima pokazala kako je to izgledalo. 'Nakon tjedna nošenja radne odjeće, jutros sam odlučila da se malo uredim za 'Sutivansku špicu'. Da, da... imamo i mi svoju 'špic', za nju se puno lakše sredim, puno brže dođem, a i kava je top. Bilo je baš vruće na suncu', opisala je influencerica.

'Da mi je netko prije 10 godina rekao da ću danas živjeti kako živim, da ću realizirati većinu svojih maštanja i snova, ne bih povjerovala ni zeru', otkrila je Danijela Dvornik u ranijoj objavi na Instagramu. Najavila je da je čeka novi životni projekt kojem se raduje.

  • +2
Danijela Dvornik Izvor: Pixsell / Autor: Marko Prpic/PIXSELL