SNIMILI JE PAPARAZZI

Crvena ili metalik: Rita Ora istaknula obline u minijaturnim bikinijima

22.12.2019 u 16:22

Bionic
Reading

Ova godina za nju je poslovno bila poprilično naporna, osim što je održala svjetsku turneju, jedna od najpoznatijih Kosovarki na svijetu snimala je i film 'Oliver Twist', stoga i ne čudi što je božićne blagdane odlučila provesti ne radeći ništa. Rita Ora snimljena je na luksuznoj jahti nedaleko St. Bartsa u društvu obitelji, gdje odmara bez imalo šminke, odjevena tek u minijaturne bikinije

Samo nekoliko dana prije Božića 29-godišnja zvijezda Rita Ora otputovala je s majkom Verom, ocem Besnikom, sestrom Elenom i bratom Donom na odmor iz snova - cijela obitelj Ora uživa na luksuznoj jahti koja plovi karipskim otočjem, a trenutno se nalazi kod St. Bartsa.

Iako je pokušala otputovati u tajnosti i doista se opustiti na odmoru, u konačnici joj to nije uspjelo, budući da su je paparazzi pronašli i usnimili kako, u nimalo glamuroznom izdanju, 'puni baterije' na jahti.

Da doista odmara pokazala je i svojim izdanjem - bez imalo šminke, kose osušene na vjetru, odjevena tek u minijaturni metalik bikini, čiji su gaćice, tanga model, otkrile njezinu stražnjicu, ali i obline.

  • +5
Rita Ora Izvor: Profimedia / Autor: IMP/EliotPress/MEGA / Mega Agency / Profimedia

Ipak, nije mogla odoljeti da se barem malo ne dotjera, stoga je oko vrata stavila podeblji zlatni lanac, kao i naušnice. Kako bi ravnomjerno pocrnila te se ne bi vidjeli tragovi, u jednom je trenutku spustila naramenice gornjeg dijela bikinija.

Nakon uživanja na jahti, Rita Ora uputila se i do obližnje pješčane plaže, a za odlazak tamo presvukla se u crveni minijaturni bikini, dok je kosu sakrila ispred marame, a oči sakrila sunčanim naočalama.

  • +7
Rita Ora Izvor: Profimedia / Autor: EliotPress / MEGA / Mega Agency / Profimedia