RITA ORA OTVORENO O SEKSUALNOSTI

Atraktivnoj Kosovarki spol i izgled nisu presudni kad je u pitanju ljubav

09.09.2019 u 16:53

Bionic
Reading

Glasine o ljubavnoj vezi sa svakim muškarcem s kojim se fotografira za Ritu Oru su frustrirajuće, a pjevačica kosovskih korijena progovorila je za britanske medije i o svojoj seksualnosti

'Divim se ljepoti i muškaraca i žena. Kod tih stvari nisu mi bitni ni lice, ni spol, nego osoba', izjavila je Ora u razgovoru za Daily Star Online.

U pjesmi 'Girls' Rita se pozabavila temama biseksualnosti i ljubavi prema samom sebi, a kaže kako ona predstavlja istinu o njoj samoj.

'Pjesma 'Girls' točan je prikaz stvarnog i iskrenog iskustva u mom životu. Imala sam romantične veze sa ženama kao i s muškarcima i to je moj životni put', otkrila je Ora.

Nakon vrućeg nastupa s pjevačem Liamom Payneom pojavile su se glasine da se viđaju, no Rita odbacuje te navode i tvrdi da su samo dobri prijatelji.

'Imam puno prijatelja muškaraca, vrlo atraktivnih muškaraca, ali oni su samo moji dobri prijatelji. Ne znači da morate biti u vezi sa svakim s kim se znate', kaže Ora.

Pjesma 'Girls', u kojoj surađuje s umjetnicama Cardi B, Bebe Rexha i Charli XCX, progovara o biseksualnosti i ljubavi prema samome sebi, a za cilj ima osnaživanja žena. Nakon što ju je objavila u svibnju prošle godine, uslijedile su kritike zbog kojih je Rita progovorila o svojoj biseksualnosti.

Izvor: Društvene mreže / Autor: Youtube

Kantautorice Hayley Kiyoko i Kehlani obrušile su se na Oru tvrdeći da njezina pjesma LGBTQ+ zajednici čini više štete nego koristi, a ona se potom ispričala i ubrzo progovorila javno o svojoj biseksualnosti.

'U svojim kasnim tinejdžerskim i ranim dvadesetim godinama jako sam eksperimentirala pa sam poželjela napraviti pjesmu o djevojkama koje su možda zbunjene u poimanju samih sebe', otkrila je Rita u podcastu američkog glumca i RuPaula.

'Razumljivo je da su neki pjesmu krivo doživjeli jer su mislili da na stvari gledam kultorološki i nisu znali da progovaram o osobnom iskustvu. Nikad na tu pjesmu nisam gledala tako, međutim ja sam znala da sam to i doživjela, ali sam zaboravila da to nitko drugi nije znao', objasnila je Rita Ora.

  • +17
Rita Ora Izvor: Pixsell / Autor: Marko Dimic/PIXSELL