super bowl

Crno, a tako različito: Travis Kelce i Taylor Swift svojim su outfitima poslali jasne poruke

12.02.2024 u 19:49

Bionic
Reading

Jučerašnji Super Bowl obilježili su Travis Kelce i Taylor Swift! Koliko je samo milijuna ljudi čekalo da vidi kako će završiti utakmica i kako će par proslaviti eventualnu pobjedu, a onda su uslijedile reakcije... Analizira se svaki dio njihovog ponašanja, čak i usklađeni crni outfiti

Danas se čini kao da se baš čitav svijet vrti oko jučerašnjeg Super Bowla - ne oko utakmice i pobjede Chiefsa, nego oko ljubavne priče kojoj svjedočimo. I baš kao da smo upali u kakav film u kojem se pjevačica zaljubi u glavnog igrača momčadi, Taylor Swift i Travis Kelce pretvorili su taj romantični scenarij u stvarnu priču koja je postala kao kakva opsesija od koje se ne možemo odlijepiti.

Swift je hodala s brojnim poznatim frajerima uključujući i Calvina Harrisa, Jakea Gyllenhaala te Harryja Stylesa, ali nijedan nije privukao ovoliko pozornosti kao igrač američkog nogometa dugačke brade i mišića poput Hulka.

Ponosno hodaju zajedno držeći se za ruke, on osvaja svojim manirima, no, moramo se složiti, njihov modni izričaj jednostavno se ne poklapa. Dok je Taylor Swift poprilično nemaštovita u svojim odjevnim kombinacijama, Travis Kelce njeguje vlastiti eklektični ukus i od njega zbilja možemo očekivati neočekivano.

Dobitnica 14 Grammyja stigla je na stadion samo dan nakon što je održala koncert u Tokiju odjevena u crni outfit koji je unaprijedila nakitom i modnim dodacima s većim značenjem. Crnom majicom Diona Leeja i trapericama s kristalićima ukrašenim prorezima pjevačica kao da se htjela malo i pritajiti, imajući na umu koliku pozornost će njezino pojavljivanje izazvati. Ipak, ogrlica s brojem Kelceovog dresa nije mogla proći ispod radara...

Ona se odlučila pritajiti, no Kelce je imao drugačiji plan!

Ušavši kroz vrata stadiona Allegiant pokazao je da je prava faca noseći svjetlucavo crno odijelo ukrašeno šljokicama marke Amiri. Markantan Kelce svjestan svoje pojave ukrasio se i tamnim naočalama, srebrnim lancem i sportskom torbom, a baš sve što je spojio jednostavno izgleda moćno i odlično.

'Travis je doista pomalo showman. Razmišljali smo, ovo je prvi Super Bowl u Las Vegasu pa zašto ne bismo stvarno dopustili da predstavlja onaj osjećaj zabave po kojem je Vegas poznat, i dopustili mu da malo zablista', rekao je kreativni direktor brenda Mike Amiri za britanski Vogue.

  • +15
Taylor Swift na Super Bowlu Izvor: Profimedia / Autor: Patrick T. Fallon / AFP / Profimedia