to je ta dinamika

Ryan Reynolds opet pronašao način kako da se našali na račun Blake Lively

12.02.2024 u 13:12

Bionic
Reading

Taylor Swift i Blake Lively najbolje su prijateljice pa ni ne čudi da su zajedno stigle na posljednju utakmicu NFL-a. I dok su djevojke uživale na tribinama, Ryan Reynolds ostao je kod kuće te još jedanput pronašao način kako da privuče pozornost

Ako ste jedni od onih koji su vidjevši Blake Lively na jučerašnjem Super Bowlu pomislili: 'Tko joj čuva djecu?', stiže i odgovor. Ryan Reynolds nedjelju navečer proveo je u udobnosti doma, a nije propustio ni ovu priliku da se našali na račun voljene supruge.

Iako je se uz Taylor Swift pojavio na nekim utakmica Kansas City Chiefsa, glumac je propustio nedjeljno finale na tribinama.

I dok su njegova supruga Blake i poznata pjevačica prolazile kroz pravi roller coaster emocija bodreći Travisa Kelcea, glumac je iskoristio trenutak da skrene pozornost na svoj rad i nadolazeći film.

U reklamnom bloku prikazan je prvi službeni trailer filma 'Deadpool & Wolverine', a Reynolds je ugrabio priliku da i sam podijeli važan trenutak: 'Jesu li svi vidjeli trailer 'Deadpoola'? Je li itko vidio moju ženu?', napisao je na svom Instagram profilu pozirajući ispred kamina.

Pratitelji su odgovorili na njegovu šalu podijelivši s njime kako glumica sjedi sa svojom najboljom prijateljicom u skupocjenoj loži.

Odjevena u crvenu boju tima, Blake je blistala noseći crvenu Adidas trenirku i prošlogodišnji hit - bijelu potkošulju. Ovaj grunge look s bujnim kovrčama i zlatnim nakitom glumici je sjajno stajao te podsjetio koliko sportski chic može biti zabavan i upečatljiv.

  • +5
Blake Lively Izvor: Profimedia / Autor: Patrick T. Fallon / AFP / Profimedia