NEVEN CIGANOVIĆ

Čep u guzici otvara oči

19.12.2008 u 11:00

Bionic
Reading

Omiljena emisija našeg blogera Plastika Fantastika, 'Nedjeljom u dva', razbila je neočekivano ama baš sve njegove iluzije spram toga koje su vrijednosti uspjeha u Hrvatskoj

Pokazalo se tako da je dovoljno staviti nešto u guzicu i ispaliti, što je vještina kojom se mogu pohvaliti brojni njegovi prijatelji, a ne neki naročiti talent kojim se mogu pohvaliti samo rijetki. Ipak, ni eksplozivni gay naboj koji se osjećao tijekom cijele emisije nije zavarao Cigija, već je lukavo zaključio da se iza toga krije neki puno važniji i viši cilj.

Zabilježio je Cigi i posjet reperice svjetskog glasa Lil' Kim, koju smo čim je došla proglasili malom, sisatom i neuglednom, kičastom geto fufom, valjda zato jer je izrazila želju da ju u hotelskoj sobi dočeka veliki dildo.

Još jedna velika zvijezda, ali domaćeg formata, obilježila je protekli tjedan. Riječ je naravno o Sevki i premijeri spota 'Tridesete', koji je, ako niste znali, od nje kopirala Britney Spears.

Našlo se tu mjesta i za mistera Dinu za kojeg se priča da više voli kiflicu nego puslicu, a koji je i opet imao potrebu objasniti kakav je on urbani muškarčina.

Nećemo vam otkriti sve, zato pročitajte novi blog Plasitka Fantastika