nepogrešiv odabir

Brišu godine u trenu: Ovi elegantni kaputi kao stvoreni su za zrelije dame

24.11.2023 u 05:47

Bionic
Reading

Iskusne zaljubljenice u modu dobro znaju da nema zime bez kvalitetnog kaputa, prave garancije elegantnog i modernog izgleda

Topli kaputi nezaobilazni su u hladnije doba godine, a ove sezone novi trendovi posebno će razveseliti zrelije dame jer njihov moderan kroj u trenu briše godine.

Od modela s visokim ovratnikom do elegantnih dugačkih kaputa s remenom koji sužava struk, stilovi 2023. godine dolaze s garancijom mladenačkog, ali i iznimno elegantnog looka.

Kaputi s visokim ovratnikom

Kaputi koji dolaze s mekanim ušivenim krznom oko vrata te visokim ovratnikom garancija su topline i udobnosti tijekom cijele zime. No uz to su vrlo mladenački ako ih birate u predimenzioniranoj veličini, koja je vrlo moderna i iznimno praktična za slojevito odijevanje, udobnost i zaštitu od hladnoće.

Kaputi od vune

Trend nošenja kaputa od vune podsjeća nas na 70-e, kada je vladala prava pomama za ovakvim komadima. Slični modeli oživljeni su prošle sezone kao kožne jakne s dodatkom krzna, a ove godine posebno su in modeli koji mekano krzno imaju na šavovima, rukavima, oko vrata i, mnogima posebno omiljeno, kao postavu duž leđa koja će vam pružiti osjećaj obgrljenosti toplinom.

Bunde u stilu kućnog ogrtača

Među onima koje su prve zablistale u bundama što se vežu oko struka jest holivudska ikona Jennifer Lopez, a ove zimi oslanja se na ovaj neodoljivo chic komad u snježnobijeloj boji.

Osim što je savršena zaštita od vjera i niskih temperatura, ovaj trend iznimno laska liniji povezom oko struka te dolazi s garancijom elegantnog i modernog outfita za sve prigode.

  • +5
Kaputi koji koštaju manje od 300 eura Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo