UČIMO OD GRECE

Trendi model hlača itekako je poželjan i za zrelije dame; evo kako ih nositi

31.08.2023 u 17:05

Bionic
Reading

Grece Ghanem, jedna od najpoznatijih pedeset plus influencerica, ne prestaje oduševljavati fashionistice koje cijene inovativan i jedinstven pristup modi

Sjedokosa Kanađanka libanonskih korijena samo niže fantastična modna izdanja i radi to s puno stila.

Neponovljiva modna ikona podjednako intrigira trendseterice u 20-ima, ali i one u 30-ima, genijalnim stajlinzima iz kojih se jasno iščitava njezin stilski potpis.

Njima sjedokosa kreativka iz Montreala uspješno prkosi nepisanim pravilima odijevanja za zrelije dame.

Ono što se njezine vršnjakinje ne bi usudile nositi Grece rado kombinira i redovito dokazuje to da dobar stil ne ovisi o nečijoj dobi.

Dapače, u ranijem intervjuu istaknula je da se njezin stil nije puno promijenio od vremena u kojem je imala 30 godina.

  • +3
Grece Ghanem Izvor: Profimedia / Autor: Action Press / Shutterstock Editorial / Profimedia

Sjedokosa modna ikona sad je pokazala kako nositi najpopularniji model traperica koji unazad nekoliko sezona vlada modnom scenom i to u vrlo chic varijanti koja je sve oduševila.

Ovakvi modeli traperica idealni su za svaku dob, samo pripazite da ih kombinirate s nešto užim topovima kako bi se postigao sklad siluete - stoga zaboravite na oversized majice, topove ili džempere.

Cool T-shirt u efektnoj nijansi narančaste i s duhovitim printom bikinija (Jacquemus) spojila je sa svijetlim trapericama širih nogavica i tirkiznoplavim sandalama, a odličnu je kombinaciju nadogradila bijelom kožnom torbicom i sunčanim naočalama.