ZNA PILAR DE ARCE

Čista elegancija: Ona je dokaz da su kožne hlače odličan izbor za sve dame zrelije dobi

17.10.2023 u 13:52

Bionic
Reading

Jedna od najpopularnijih pedeset plus modnih ikona zasigurno je Pilar De Arce, kreativna Španjolka besprijekornog modnog ukusa

Naša omiljena modna ikona iz San Sebastiana ponovno je sve očarala novom cool kombinacijom koja uključuje i komad od kojeg zaziru mnoge zaljubljenice u modu zrelije dobi - kožne hlače.

Ako netko modu ima u malom prstu, onda je to ova markantna Španjolka sa sjajnim osjećajem za stil i rastućim brojem fanova na društvenim mrežama.

Nije nikakvo čudo to što je vole fashionistice svih dobi jer briljantno spaja skuplje komade s onima svima pristupačnih brendova te uvijek izgleda savršeno skockano.

  • +4
Sakoi Izvor: Promo fotografije / Autor: promo

Najnovijim je lookom bez greške pokazala da su i kožne hlače, ako se dobro kombiniraju, fantastičan modni komad koji sjajno funkcionira i kao dio poslovnog stajlinga.

STAJLING S PORUKOM

Žuti sako dominirao je elegantnim izdanjem Kate Middleton, a jasno je i zašto

Pogledaj galeriju

Svijetloplava košulja, karirani sako vedrih tonova sa zlatnim gumbima i kožne hlače širih nogavica skupa izgledaju nevjerojatno dobro, a ovaj je chic look kreativna Pilar zaokružila kožnim salonkama klasičnog stila, kožnom torbom i svojim omiljenim modnim dodatkom - velikim sunčanim naočalama.

Crveni ruž i kosa podignuta u elegantnu punđu zaokružili su ovo odlično modno izdanje, a komplimenti su se i ovoga puta samo nizali.