stajling za kopiranje

Udobni poput hlača, a elegantni poput haljine - kombinezoni su ultimativni ljetni hit, a ovo je jedan od najljepših modela

06.06.2022 u 09:22

Bionic
Reading

Udoban poput hlača, ali elegantan poput haljine – kombinezon se na velika vrata ove sezone vratio na modu scenu i predstavio se nizom sjajnih modela. Jedan posebno lijep model s ovratnikom i volanima pokazala je glumica Nina Dobrev

Kombinezoni su ljeti idealna alternativa haljinama jer su prozračni, udobni i laskaju figuri. Stoga ne čudi da je upravo ovaj komad među najpopularnijim ljetnim trendovima ove godine. Ovisno o modelu i kombinaciji, kombinezoni su idealan izbor za slobodno vrijeme, odlazak na plažu, ali i elegantnije prilike i odlazak u ured. Nina Dobrev pokazala je kako kombinezon itekako može biti vrlo chic osnova sjajnog stajlinga za izlaske. U ovaj model kombinezona doista je lako zaljubiti se na prvi pogled.

Nina Dobrev odabrala je kombinezon koji izgleda vrlo šik i elegantno zahvaljujući crnoj boji i glatkoj tkanini koja klizi niz tijelo. Model je od struka prema dolje širokog kroja pa nogavice lijepo lepršaju, a s druge strane gornji dio je vrlo pripijen. Rezultat ta dva kontrastna kroja je model koji vrlo lijepo ističe figuru. Integrirani uski remen oko struka sa zlatnom kopčom naglašava struk i lijep kroj kombinezona i daje vrlo dekorativni naglasak na sredini tijela.

  • +3
Nina Dobrev Izvor: Profimedia / Autor: Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Ovaj komad je savršen za ljeto, posebno zbog kroja ovratnika koji ramena i gornji dio leđa ostavlja otvorenim, a posebno efektna detalj su suptilni volani oko vrata i ramena.

Uz ovakav modni komad ne treba pretjerivati s dodacima. Tako je Nina posegnula za crvenom Chanel kožnom torbicom koju je nosila na ramenu, a predstavljala je sjajno kontrast po pitanu boje. Dobar izbor bio je i suptilan nakit – tek par zlatnih narukvica i okrugle zlatne naočale. Glumica je uz kombinezon kombinirala i bijele sandale s remenčićima i tankim potpeticama koje izgledaju jako elegantno ali i čine nogu dužom.

  • +8
Trendi kombinezoni Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije