jedno od najboljih izdanja

Brak joj doista godi: Doris Pinčić izgleda senzacionalno, crvena haljina je bila pun pogodak

24.11.2022 u 22:54

Bionic
Reading

Doris Pinčić preuzela je ulogu voditeljice na svečanoj, 30. po redu dodjele Nagrada hrvatskog glumišta. Za tu prigodu zablistala je u uskoj, tamnocrvenoj haljini koja se pokazala kao pun pogodak

U zagrebačkom HNK-u okupio se veliki broj poznatih lica povodom svečana, 30. dodjela Nagrada hrvatskoga glumišta koje se dodjeljuju za najbolja umjetnička ostvarenja iz područja dramske, radijske i televizijske umjetnosti, opere te plesne umjetnosti.

Nakon dvije godine pauze uzrokovane pandemijom, ovo je bila prilika da ovaj događaj zablista u punom sjaju. Tu ideju slijedile su i domaće glumice koje su za ovaj svečani događaj redom birale glamurozne i upečatljive kreacije.

  • +26
Svečana dodjela Nagrade hrvatskog glumišta Izvor: Cropix / Autor: Davor Pongracic / CROPIX

Za njima nije zaostajala ni glumica i HRT-ova voditeljica Doris Pinčić. Iako je bila na radnom zadatku njezin stajling je bio besprijekoran. Lijepa Zadranka blistala je u tamnocrvenoj haljini. Asimetričan kroj lijepo je isticao figuru te naglašavao struk. Haljina je bila posebno efektna zbog asimetričnog krojenog poruba te nabora na boku, a čitav stajling odisao je glamurom starog Hollywooda – to je posebno bilo naglašeno materijalom haljine koji se decentno presijavao te skupino od nekoliko bisernih ogrlica. Svečani stajling Doris je upotpunila i klasičnim, a uvijek elegantnim sandalama s remenčićima.

Poseban dodatak njezinom sjajnom izgledu je bio njezin osmijeh koji joj nije silazio s lica. Lijepa Zadranka razloga za sreću doista ima – prije dva tjedna u tajnosti je uplovila u bračnu luku i zavjetovala se na vječnu ljubav 13 godina starijem menadžeru Davoru Guberoviću. I Doris i Davor ovim brakom ljubavi su dali drugu šansu, a sudeći prema sjajnom izgledu koji je servirala, Doris brak doista godi.