njezin drugi brak

U tajnosti se udala Doris Pinčić: Uplovila u bračnu luku s Davorom Guberovićem

11.11.2022 u 14:32

Bionic
Reading

Voditeljica i glumica Doris Pinčić uplovila je u bračnu luku s Davorom Guberovićem, a da su u vezi doznalo se u ožujku ove godine

Doris Pinčić i Davor Guberović vjenčali su se danas točno u 13 sati u matičnom uredu Područnog ureda gradske uprave Susedgrad u Zagrebu, a vjenčanju su prisustvovali samo članovi obitelji i najbliži prijatelji piše 24sata.

Popularna voditeljica 'Dobro jutro, Hrvatska' za svečanu prigodu odjenula je moderno bijelo odijelo oversized sakoa i širokih nogavica, a bijelu kombinaciju 'razbila je' ružičastim štiklama. Ponosni mladoženja se odlučio za tamno odijelo i bijelu košulju. Iako nije nosio niti kravatu niti leptir mašnu, izgledao je sretno i elegantno uz novu suprugu.

Podsjetimo, 34-godišnja Doris i 46-godišnji Daruvarčanin Davor Guberović, menadžer u jednom trgovačkom lancu u vezi su posljednjih nekoliko mjeseci. Za njihovu vezu doznalo se u ožujku ove godine kada je par zajedno osvojio najviši vrh Afrike, Kilimandžaro.

Davor Guberović je o iskustvima s tog putovanja pisao na Mojportal.hr, a Doris Pinčić je u vrijeme afričke pustolovine na Instagramu pokazivala fotografije na kojima se vidi muškarac koji je osvojio njezino srce. Kasnije je i sama Doris vezu potvrdila objavom zajedničke fotografije na Instagramu.

  • +2
Doris Pinčić Izvor: Cropix / Autor: Damjan Tadic / CROPIX

Doris je ranije bila u braku s pjevačem Borisom Rogoznicom te je majka dvoje djece – Donata i Gite, koji su, kako voli reći, centar njezinog svemira.

sve osim nogometa

Učitavanje...