na snimanju filma

Brad Pitt i George Clooney plijenili pozornost besprijekorno usklađenim stajlingom

21.03.2023 u 18:15

  • +15

George Clooney i Brad Pitt

Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Bionic
Reading

Brad Pitt i George Clooney nastavili su sa snimanjem filma 'Wolves', a danas su plijenili pozornost snimajući usred LA-a u besprijekorno usklađenim outfitima

Brad Pitt i George Clooney već neko vrijeme rade na snimanju filma 'Wolves', a danas su plijenili pozornost snimajući scene na ulicama Los Angelesa.

Pitt je još jednom oduševio elegantnim stajlingom koji je sačinjavala crna kožna jakna, bijela košulja i sive hlače, dok je Clooney u ispod istovjetnog 'kožnjaka' obukao crni pulover, čime se u potpunosti uskladio s glumačkim kolegom.

'Velika prijateljska ljubav koja se godinama razvijala između Brada i Georgea sada je u potpunosti došla do izražaja jer svakodnevno pokazuju koliko im je zabavno na setu', rekao je anonimni izvor za Daily Mail pa dodao:

'Oboje su odlično raspoloženi i ponosni što sudjeluju u ovom projektu, baš kao i čitava ekipa na setu jer su svi svjesni da će film postati veliki hit te bi im mogao priskrbiti brojne nagrade.'

  • +2
Brad Pitt na setu filma 'Wolves' Izvor: Profimedia / Autor: Snorlax / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Triler 'Wolves' usredotočen je na dva 'vuka samotnjaka' kojima je dodijeljen isti posao. Film režira Jon Watts, a Brad Pitt i George Clooney, osim što glume, rade i kao producenti na projektu. Po završetku snimanja, film će biti prikazan na platformi Apple TV+.

Pitt i Clooney prethodno su surađivali na krimi trileru 'Spaliti nakon čitanja' snimanom 2008. godine te na nastavcima 'Oceanovih jedanaest' snimanih 2001., 2005. i 2007. godine.