NIJE NEMOGUĆE

S dva razvoda iza sebe, Brad Pitt oprezan je u ljubavi, no veza s Ines mogla bi dovesti do trećeg braka

01.03.2023 u 14:41

Bionic
Reading

Holivudski zavodnik Brad Pitt mislio ozbiljno s 30-godišnjom nutricionisticom Ines de Ramon, koju je nedavno poveo i u francusku prijestolnicu, kako bi proveo s njom najljepše trenutke u gradu ljubavi

Za 59-godišnjeg Brada Pitta veza sa 29 godina mlađom Ines de Ramon nije samo prolazna avantura. Prema dobro upućenim izvorima, holivudski glumac izgubio je glavu zbog nutricionistice i bivše supruge njegovog kolege Paula Wesleyja do te mjere da nikoga ne bi začudilo da i treći put stane na ludi kamen.

'Zaljubljen je u nju i iako je sve još uvijek novo i friško, razmišlja o njihovoj zajedničkoj budućnosti. Brad i Ines provode svo slobodno vrijeme zajedno, unatoč tome što oboje imaju zgusnute rasporede', otkrio je izvor dodavši kako Pittu uistinu uživa u njezinom društvu, kao i njezinom pozitivnom pogledu na svijet i život.

'Zaista uživa s njom jer mu donosi nevjerojatnu količinu pozitivne energije i uvijek gleda na pozitivne strane života, uvijek spremna na nove avanture. Sviđa mu se i to što je opuštena i ima takav pogled na život.'

  • +4
Brad Pitt Izvor: Profimedia / Autor: Marechal Aurore/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Pittovi bliski prijatelji već su upoznali njegovu novu odabranicu, a i oni sami ne kriju oduševljenje s Ines. 'Njegovi prijatelji oduševljeni su s njom, a nikome ne smeta ni razlika u godinama između njih. Pitt nikada nije imao toliko energije i nikada nije bio uzbuđen toliko oko toga što će im se iduće lijepo dogoditi.'

Brad Pitt iza sebe ima dva braka - prvi s Jennifer Aniston, koju je ostavio zbog Angeline Jolie i s kojom je, u braku, dobio i zajedničku djecu, ali i posvojio. Zajedno su odgojili Maddoxa (21), Paxa (18), Zaharu (17), Shiloh (16) te blilzance Vivienne i Knoxa (14).

  • +6
Brad Pitt i Ines de Ramon Izvor: Profimedia / Autor: HEM / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Ines de Ramon s druge strane uskoro će i službeno okončati četverogodišnji brak s 40-godišnjim glumcem Paulom Wesleyjem, koji je 17. veljače, pet mjeseci nakon što su odlučili krenuti svatko svojim putem, predao papire za razvod. Vezu s Bradom Pittom započela je u studenom prošle godine, a već je upoznala i gotovo svu njegovu djecu te se s njima dobro slaže.

Unatoč svemu tome, par se i dalje trudi biti 'izvan radara' paparazza i znatiželjne javnosti, čuvajući svoju ljubavnu priču za sebe.