zaljubio se

Postaje ozbiljno: Brad Pitt i 30 godina mlađa Ines de Ramon podigli vezu na novu razinu

21.02.2023 u 11:24

  • +6

Brad Pitt i Ines de Ramon

Izvor: Profimedia / Autor: HEM / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Bionic
Reading

Slavni 59-godišnji holivudski glumac Brad Pitt i 29-godišnja Ines de Ramon oboje prolaze kroz proces razvoda, a u teškom periodu su se toliko zbližili da je Brad svoju djevojku odlučio upoznati sa svojom djecom

Brad Pitt u studenom prošle godine javno je obznanio vezu s 30 godina mlađom Ines de Ramon, a izvori tvrde kako se radi o sve ozbiljnijem odnosu u kojem si je par međusobna podrška usred brakorazvodnih parnica kroz koje prolaze.

Slavni 59-godišnji glumac još uvijek se nalazi usred teškog razvoda s Angelinom Jolie koja traje već dugih sedam godina, a izvor blizak otkrio je za Daily Mail kako je veza s lijepom 29-godišnjom Ines toliko postala ozbiljna da ju je upoznao s većinom svoje djece.

  • +3
Ines de Ramon Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Ines de Ramon također se nalazi u brakorazvodnoj parnici s bivšim suprugom Paulom Wesleyjem. S 40-godišnjim glumcem bila je u braku četiri godine, a par se razdvojio u rujnu te podnio papire za razvod u veljači. Kao razlog bile su navedene 'nepremostive razlike'.

'Brad ima veliku podršku u Ines, i obratno. Jako su se zbližili proteklih mjeseci i možemo reći da je veza ozbiljna. Ona je čak upoznala većinu njegove djece. S Angelinom je sve bilo jako dramatično i pratio im se svaki korak u javnosti, dok je s Ines sve znatno mirnije', rekao je izvor i dodao:

'Nimalo ga nije briga što će o svemu misliti Angelina, dapače, želi da zna da je sretan s nekom drugom. Nije ga briga niti što Paul misli o njemu ili njegovoj vezi s Ines.'

  • +6
Angelina Jolie Izvor: Profimedia / Autor: : THEIMAGEDIRECT.COM / THE IMAGE DIRECT / PROFIMEDIA

Ines de Ramon i Paul Wesley nemaju zajedničke djece pa će njihov razvod proteći znatno lakše od onog slavnog holivudskog para. Podsjetimo, Brad i Angelina imaju šestoro zajedničke djece, Maddox, Pax, Zahara, Shiloh, Knox i Vivienne.