TJEDNI HOROSKOP

Blizancima i Vagama neće biti dosadno, Vodenjaci će uživati u čarima online života, a Strijelci će prštati optimizmom, ali i neodgovornošću

13.04.2020 u 07:48

Bionic
Reading

Vodenjaci nastavljaju s online aktivnostima nesmanjenim intenzitetom, a u ovom tjednu harat će po društvenim mrežama i posvuda ostavljati 'mudre' komentare. Strijelci će biti prilično optimistični i neodgovorni pa će kršiti preporuke o izbjegavanju kućnih okupljanja. Iako su izlasci na čekanju, Blizanci bi mogli biti bez brige jer će u svom domu doživjeti obilje ugodnih trenutaka. Ni Vagama u domu neće biti zamorno, a s ukućanima će se dobro sporazumijevati oko obaveza i dokolice

Ovnovima okolnosti nude izvrsnu priliku za unapređenje odnosa s voljenim. Obavite telefonske razgovore koje ste mjesecima odgađali. Netko od starih frendova ili rođaka ima puno novosti. Lakše ćete doći do onoga što želite milom nego silom. Ne ponese li vas vatreni temperament, imat ćete uspjeha u pregovorima o novcu i drugim uvjetima.

Što zvijezde donose Ovnovima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

Bikovi, ako ste u vezi koja vas ne puni toplinom, nemojte si zagorčavati život sanjarenjima o bivšoj ljubavi. Riješite problem koji opterećuje tekući odnos ili ga raskinite, neovisno o tome kako kotira u usporedbi s prethodnim odnosima. Neki od vama najmanje dragih poslova sad će biti u prvom planu. Budete li zapostavili svoje odgovornosti, čeka vas grubo otrežnjenje.

Što zvijezde donose Bikovima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +3
Enrique Iglesias je horoskopski Bik, rođen je 8. svibnja 1975. Izvor: EPA / Autor: JOSE SENA GOULAO

Intimni susreti u vlastitom domu Blizancima će biti najbolja opcija za oslobađanje nagomilane energije. Kataloška ili internetska kupovina mogla bi vam donijeti uštedu, ali i nepotrebno visoke troškove. Stvarate li zalihe, izračunajte kolike ćete iznose moći plaćati kad vam dođu računi za kartice. Živci su vam previše tanki da biste ih trošili na ljude koji šire neprovjerene vijesti.

Što zvijezde donose Blizancima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

Sitne razmirice kvare Rakovima ljubavni sklad pa je bolje da uvijek usmjeravaju razgovor prema kompromisu. Ponašajte se prema partneru onako kako biste željeli da se on ponaša prema vama. Vrijeme je stvaranja temelja za buduća dostignuća. Sastavite pročišćeni životopis i zamolbe. Vaše sposobnosti i postignuća neće proći nezapaženo.

Što zvijezde donose Rakovima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +2
Pamela Anderson je horoskopski Rak, rođena je 1. srpnja 1967. Izvor: EPA / Autor: CHRISTOPHE PETIT TESSON

Lavovi će biti raspoloženi za flert i zanimljivi širokom krugu novih znanaca. Oko vas će se truditi i mladi i stari fanovi. Njihova pažnja toliko će vas dirnuti da ćete tražiti priliku za susret čak i ako ste u vezi. Spajanjem korisnih informacija i uvjerljivog izražavanja ostavit ćete odličan dojam pred poslodavcem ili potencijalnim partnerom.

Što zvijezde donose Lavovima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

Djevice će se u kući držati previše službeno. Ispunjavat ćete obaveze, ali će vam manjkati srdačnosti u ophođenju s bližnjima. Promijenite to jer će ukućani inače pomisliti da im nešto zamjerate. Intelektualni i stvaralački potencijali bit će vam na visini. Sinut će vam nekoliko dobrih profesionalnih ideja, ali bi vam mogle brzo izvjetriti pa ih budite spremni odmah zabilježiti.

Što zvijezde donose Djevicama na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +4
Susie Cave u horoskopu je Djevica, rođena je 16. rujna 1966. Izvor: Profimedia / Autor: Katie Jones/WWD / Shutterstock Editorial / Profimedia

Vage će se dosjetiti mnogih aktivnosti u kojima dugo nisu uživale i nadoknaditi propušteno. Dogovorit ćete se s ukućanima da na kabelskoj do daljnjega plaćate filmski paket umjesto sportskog. Podrška okoline bit će vam vrlo važna. Zahvaljujući kontaktu koji vam je netko dao naći ćete se u sjajnoj prilici za povećanje dohotka.

Što zvijezde donose Vagama na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

Škorpioni će se ponajviše posvetiti vlastitim interesima i zanemarivati druge. Trgnut ćete se tek kad vas nekoliko puta zamole da im napravite uslugu ili obavite svoj dio posla. Privremeno ćete biti spriječeni unovčiti svoja znanja i sposobnosti. S druge strane, otvorit će vam se prilika za posao koji zahtijeva niže kvalifikacije od onih koje imate.

Što zvijezde donose Škorpionima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +3
Alexa Chung u horoskopu je Škorpion, rođena je 5. studenoga 1983. Izvor: Profimedia / Autor: Cyril Pecquenard / KCS Presse / Profimedia

Optimistični i neodgovorni, Strijelci neće vjerovati da bi mogli oboljeti ili zaraziti druge pa će kršiti preporuke o izbjegavanju kućnih okupljanja. Na vašu žalost, netko će ukazati drugima na vaše lakomisleno ponašanje. Sposobnost prilagodbe pomoći će vam poboljšati odnose u radnoj sredini. Budete li popustljivi, dobit ćete novog saveznika.

Što zvijezde donose Strijelcima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

Jarci imaju negativnu predodžbu o sebi i svojoj privlačnosti, a one u vezi progone sumnje u partnera. Te su emocije neutemeljene i posljedica vašeg lošeg raspoloženja. Pustite ih da se same rasprše i ustupe mjesto vedrijim sadržajima. Učini li vam se da zadaci koje ste preuzeli nadilaze vaše sposobnosti, bacite se na posao i vidjet ćete da ste bili u krivu.

Što zvijezde donose Jarčevima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

Vodenjacima će promet virtualnih prijatelja biti vrlo intenzivan. Mnogi će vas izbrisati ili blokirati, a njih će zamijeniti vaši novi simpatizeri. Ako ste slobodni, jedno bi poznanstvo moglo prerasti u nešto više - na obostrano iznenađenje. Davanjem online instrukcija ili prevođenjem mogli biste si popraviti budžet. Kad se okolnosti poprave, nastavit ćete gdje ste stali.

Što zvijezde donose Vodenjacima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

Ribe, neka vas svakodnevne rutinske obaveze ne navedu da zanemarite erotiku. Čak i u kućnom ogrtaču možete biti zavodljivi. Nemojte biti suzdržani i predložite voljenom što vam god padne na pamet. Bit ćete zbunjeni oko Vladinih mjera pomoći ugroženim gospodarskim subjektima. Ne uspijete li dešifrirati tekst propisa, obratite se knjigovođi ili pravniku.

Što zvijezde donose Ribama na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.