EKSPLOZIVNI KONTAKT MARSA I URANA

Pred nama je neugodan planetarni međuodnos koji se događa jednom godišnje i obično je povezan sa sukobima i pobunama

04.04.2020 u 19:06

Bionic
Reading

Astrološki tranziti u travnju obilježeni su boravkom Venere u Blizancima od 3. travnja, sukobom Marsa i Urana te ulaskom Sunca u znak Bika. Venerina turneja Blizancima osobito je značajna jer će se u tom znaku zadržati vrlo dugo uslijed retrogradnog kretanja u svibnju i lipnju

Venera u Blizancima nije jako putena ni strastvena, nego zaigrana, neozbiljna i mentalna. Pod njenim utjecajem bit će više provokativnog koketiranja i vrućih razgovora nego intimnih susreta uživo. Mnogi će udvarači zastati na pola puta i ući u prijateljsku zonu svoje simpatije.

U utorak 7. travnja Mars u Vodenjaku naći će se u kvadratu s Uranom u Biku. Taj se neugodan planetarni međuodnos događa jednom godišnje i obično je povezan sa sukobima i pobunama. Istog dana je i pun Mjesec u Vagi, koji će dodati 'baruta' eksplozivnom kontaktu Marsa i Urana.

Neke bi vlade mogle uvesti još strože mjere poput policijskog sata i ograničenja prava na izlazak iz kuće na jednom ili dvaput tjedno. Druga je mogućnost da u danima oko utorka ojača otpor javnosti restriktivnim mjerama uvedenim u sklopu borbe protiv epidemije koronavirusa.

U ponedjeljak 20. travnja Sunce ulazi u Bika, gdje će mu se nedugo potom pridružiti Merkur. Vladavina Bika dat će prednost ljudima konzervativnih vrijednosti, zdravog razuma, naglašenog opreza i upornosti. Posjednici tih osobina imat će većih izgleda ispuniti ciljeve od lakomislenih improvizatora i špekulanata.

Ta će tendencija biti još naglašenija kad i Merkur uđe u Bika 27. travnja. U završnim danima mjeseca vaša će pažnja biti usmjerena na rješavanje praktičnih pitanja. Bit će vam lakše koncentrirati se i kovati dugoročne planove. Loša je strana ovog tranzita tvrdoglavost i krutost u mišljenju.

  • +3
Melania Trump je horoskopski Bik, rođena je 26. travnja 1970. Izvor: Profimedia / Autor: Olivier DOULIERY / AFP / Profimedia