MJESEČNI HOROSKOP

Neozbiljnost Blizanaca potrajat će cijelog travnja, Lavovi i Djevice bit će skloni incidentima, a Ovnove i Vage svatko će poželjeti imati uz sebe

01.04.2020 u 08:05

Bionic
Reading

Blizancima će prioritet u travnju biti izbjegavanje dosade pa će se upuštati u neobavezne flertove na društvenim mrežama i sa susjedima. Lavovi će se dobro slagati s onima koji im povlađuju, dok će prema kritičnima biti neugodni. Krajem mjeseca mogući su incidenti. Djevice će prva tri tjedna morati jako paziti prilikom ophođenja jer bi ih neoprezna izjava ili prkos mogli skupo koštati. Ovnovi će cijelog mjeseca biti blagi i dobronamjerni prema drugima, a Vage će podnositi pritisak bolje od većine i često drugima priskakati u pomoć

Ovnovi će cijeloga mjeseca zahvaljujući Veneri u Blizancima biti blagi i dobronamjerni prema drugima. Vi i partner bit ćete jedno drugom saveznici i utočište od stresa. Sposobnost da brzo reagirate bit će vam od velike koristi. Budite realni i nemojte se zalijetati u veće izdatke iako ćete u online ponudi pronaći štošta zanimljivog.

Što čeka Ovnove u ljubavi i karijeri u travnju, detaljno pročitajte ovdje.

  • +3
Mariah Carey je u horoskopu Ovan, rođena je 27. ožujka 1970. Izvor: EPA / Autor: JIMMY MORRISON

U prvih dvadeset dana između Bikova i voljenog mogao bi se stvoriti jaz. Jedno od vas, ili oboje, neće dati dovoljan doprinos kućnim obavezama kao što su odlazak u kupovinu, kuhanje ili pospremanje. Bit ćete prilično nesnalažljivi i neprilagodljivi okolnostima. Povremeno ćete razmišljati o odustajanju od profesionalnih ambicija.

Što čeka Bikove u ljubavi i karijeri u travnju, detaljno pročitajte ovdje.

Mnogi će se navući na šarm Blizanaca i razočarati se kad shvate da flertujući nisu mislili ozbiljno. U zadnjoj trećini mjeseca netko će biti dovoljno ljut da vam se poželi osvetiti zbog poigravanja. Bit ćete vrlo uvjerljivi na riječima pa se posvetite zadacima koji će uposliti vaš živahan um i okretan jezik. Ako se kanite zadužiti, mogli biste uspjeti - i brzo požaliti.

Što čeka Blizance u ljubavi i karijeri u travnju, detaljno pročitajte ovdje.

Iako će Rakovi nerado govoriti o onome što ih muči, bližnji će osjetiti da nešto nije u redu. Moguće je da ste zbunjeni i uplašeni trenutnim okolnostima, ali uvlačenje u oklop i grickanje samog sebe iznutra otežalo bi vam oporavak. Bit ćete rastreseni i skloni sitnim pogreškama. Bilo bi vam bolje da odgodite sve važnije projekte. Krajem mjeseca mogla bi vam se otvoriti puno bolja mogućnost.

Što čeka Rakove u ljubavi i karijeri u travnju, detaljno pročitajte ovdje.

Lavovi će biti srdačni samo prema onima koji im se tjelesno sviđaju, dok će ostalima davati do znanja da nisu dostojni njihove pažnje. Mislit ćete ponajviše o zadovoljavanju svojih kratkoročnih ciljeva pa ćete pokušati ostvariti zabranjenu vezu. Time biste si zakomplicirali život jer je izgledno da biste bili otkriveni. Imat ćete osebujan smisao za suradnju.

Što čeka Lavove u ljubavi i karijeri u travnju, detaljno pročitajte ovdje.

Djevice u vezi višekratno će se sporječkati s partnerom. Izbjegnete li ozbiljniji sukob, od 20. travnja stanje će se normalizirati. Suzdržite se od dijeljenja nezatraženih savjeta bližnjima jer biste ih u suprotnom mogli natjerati u bijeg. Ophođenje s nadređenima, suradnicima i predstavnicima vlasti zahtijevat će pojačanu pažnju, osobito u prva tri tjedna.

Što čeka Djevice u ljubavi i karijeri u travnju, detaljno pročitajte ovdje.

  • +6
Ashley Roberts je horoskopska Djevica, rođena je 14. rujna 1981. Izvor: Profimedia / Autor: RUSHEN / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Vage će se baciti na obnavljanje spona sa starim prijateljima i rodbinom. Zbližit ćete se s nekim iz poslovnog miljea, a vašem odnosu neće smetati ako ste na različitim stepenicama hijerarhije. Bit ćete motivirani za rad i učenje. Upijat ćete nova saznanja poput spužve i doći u posjed vrijednih informacija. Zahvaljujući pozitivnom Marsu bit ćete među najizdržljivijim znakovima.

Što čeka Vage u ljubavi i karijeri u travnju, detaljno pročitajte ovdje.

Catherine Zeta-Jones i Michael Douglas su horoskopske Vage, ona je rođena 25. rujna 1969., a on 25. rujna 1944. Izvor: EPA / Autor: NINA PROMMER

Kod Škorpiona postoji rizik od pogoršanja odnosa s partnerom ili članom uže obitelji. Da to izbjegnete, treba vam samo malo dobre volje i pomirljivosti. Izgledno je online poznanstvo s kulturnom osobom iz inozemstva. Puno ćete vremena provoditi razmišljajući o prošlosti i svodeći životnu bilancu. Radije uložite energiju u aktualne obaveze ili u kovanje planova.

Što čeka Škorpione u ljubavi i karijeri u travnju, detaljno pročitajte ovdje.

Strijelci će bježati od problema i nastojati okretati na šalu sve pokušaje bližnjih da rasprave nešto važno. Takva taktika bit će kratka vijeka jer drugima neće biti do šale. Budete li spremni na dogovor, lakše ćete ostvariti planove. Ne idite glavom kroza zid, nego se oslonite na lijepu riječ. Odvojite dovoljno vremena za donošenje jedne odluke.

Što čeka Strijelce u ljubavi i karijeri u travnju, detaljno pročitajte ovdje.

  • +3
Jenna Dewan u horoskopu je Strijelac, rođena je 3. prosinca 1980. Izvor: Profimedia / Autor: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

Jarcima ljubav neće biti u prvom planu. U drugoj polovici mjeseca između oblaka pojavit će se i djelići plavog neba, no prije toga pobrinite se da vaša veza ne pretrpi nepopravljivu štetu. Poslovna svakodnevica bit će neizvjesna, ali vi ćete profesionalno obavljati zadatke. Pravite česte stanke da vam se ne nagomila umor. Vladavina prijateljskog Bika donijet će povoljnije ozračje.

Što čeka Jarce u ljubavi i karijeri u travnju, detaljno pročitajte ovdje.

Slaganje s voljenim Vodenjacima će biti dobro i prožeto snažnom erotikom. Produžen boravak kod kuće neće vam smetati sve do kraja travnja. Bit ćete vrlo aktivni online. Morat ćete se naraditi za svaku kunu, ali će vam spoznaja da ste cijenjeni održavati motivaciju na visini. Očuvajte dobre odnose i steći ćete povlastice.

  • +3
Kate Middleton u horoskopu je Jarac, rođena je 9. siječnja 1982. Izvor: Profimedia / Autor: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Što čeka Vodenjake u ljubavi i karijeri u travnju, detaljno pročitajte ovdje.

Ribe, ne pripazite li na svoje postupke, vaša obiteljska idila mogla bi se pretvoriti u bojno polje. Vrijeme je za međusobno pružanje potpore, ne za optuživanje. Slobodne Ribe mogle bi se zbližiti s nekim tko je u sličnoj situaciji. Imat ćete dojam da profesionalno tapkate na mjestu. Ne odustajte jer će vas čak i trud koji vam se sad čini uzaludnim krajem mjeseca ili u svibnju dovesti do rezultata.

Što čeka Ribe u ljubavi i karijeri u travnju, detaljno pročitajte ovdje.

  • +2
Olivia Wilde je rođena u znaku Riba 10. ožujka 1984. Izvor: Profimedia / Autor: 4CRNS / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia