TJEDNI HOROSKOP

Blizanci i Vage, vrijeme je za zavođenje. Ovnovi, čuvajte se izvanbračnog flerta!

27.08.2018 u 07:03

Bionic
Reading

Samopouzdanjem i seksipilom ovoga tjedna zračit će Blizanci, a Vage će naklonost suprotnog spola osvajati šarmom i zamamnim izgledom. Dok je njima tjedan kao stvoren za zavođenje, zauzeti Ovnovi trebali bi se toga suzdržati jer bi im bezazleni flert kojim pokušavaju razbiti bračnu monotoniju mogao ugroziti vezu do koje im je stalo

Zauzeti Ovnovi potražit će uzbuđenje u izvanbračnom flertu, što će im omogućiti idealan bijeg od bračne monotonije, ali budite oprezni. Rado ćete uskakati kolegama u pomoć, no pazite da zbog toga ne zapostavite svoje obaveze. Bit će vam važno tuđe odobravanje pa će vas pogoditi šefova kritika. Nemojte se s njim upuštati u nepotrebne rasprave.

Što zvijezde donose Ovnovima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +35
Poznati Ovnovi Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Bikovi bi mogli započeti vezu s nekim tko ih ne privlači previše, no pažnja će vam goditi. Zbog slabe koncentracije poslu ćete pristupati površno, što bi moglo dovesti do pogrešaka. Puno ćete se bolje snalaziti s obavezama ako se bavite nečim što volite i što vas ispunjava. Primat ćete mnogo komplimenata na račun lijepog izgleda.

Što zvijezde donose Bikovima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +40
Poznati Bikovi Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Samci Blizanci, nemojte se zatvarati u kuću unatoč umoru. Zračit ćete velikim samopouzdanjem i seksipilom pa bi bila šteta da se ne okušate u zavođenju. Parovima će romantično putovanje pomoći da izađu iz ljubavne krize. Svjesno ćete koristiti šarm kako biste napredovali na poslu ili naveli nekoga da preuzme dio vaših zadataka.

Što zvijezde donose Blizancima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +47
Poznati Blizanci Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Rakovi će se s partnerom svađati oko financijskih problema. Optuživat ćete ga za rastrošnost, dok će on vas napadati zbog škrtosti. Pokušajte postići kompromis. Prema kolegama ćete biti kritični pa će s vama biti teško surađivati. Nećete imati nimalo razumijevanja za druge, no pazite da zbog takvog krutog stava ne izgubite podršku ključnih saveznika.

Što zvijezde donose Rakovima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +44
Poznati Rakovi Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Lavovi se neće dugo zadržavati kod kuće. Zov zabave i avanture potaknut će vas da često izlazite i susrećete se s prijateljima. Pokušajte smisliti povoljan način za uštedu i poboljšanje financijske situacije. Raspolažete li nekom ušteđevinom, razmislite na koji biste je način mogli najpametnije uložiti.

Što zvijezde donose Lavovima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +44
Poznati Lavovi Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Djevice će stalno biti okružene prijateljima, a izlasci i druženja zauzimat će važan dio vašeg života. Ako ste samac, pred vama je tjedan ispunjen novim poznanstvima i zanimljivim razgovorima. Neki će se vaši planovi i projekti konačno pokrenuti s mrtve točke. Tomu će doprinijeti uključivanje nekih ljudi čija će vam financijska i moralna podrška biti dragocjena.

Što zvijezde donose Djevicama na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +43
Poznate Djevice Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Pred Vagama samcima je poznanstvo s pojedincem koji će ih obasipati pažnjom i komplimentima i u čijoj će se blizini osjećati privlačnima i poželjnima. Ne nasjedajte na provokacije kolega koji su zavidni na vaš uspjeh i ne pokazujte nikome svoje slabosti. Profesionalan pristup poslu omogućit će vam da se domognete željene pozicije.

Što zvijezde donose Vagama na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +34
Poznate Vage Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Dobro raspoloženi i komunikativni, Škorpioni će rado izlaziti i upoznavati nove ljude. Pred samcima su nove ljubavne prilike, no trebali bi paziti da ne padnu na šarm nekoga tko je zauzet ili nemoralan. Gust raspored primorat će vas da u isto vrijeme obavljate nekoliko zadataka, što neće proći bez pogrešaka. Posvetite se obavljanju poslova koji su prioritetni.

Što zvijezde donose Škorpionima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +14
Poznati Škorpioni Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

U Strijelcima će tinjati nemir pa se neće moći dugo zadržavati na jednom mjestu. Stalno ćete nekamo izlaziti ili putovati, a netko koga tim putem upoznate mogao bi brzo postati sastavan dio vašeg života. Povedite računa o svojim izjavama i nemojte raditi ništa što bi moglo naštetiti vašem poslovnom ugledu.

Što zvijezde donose Strijelcima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +34
Poznati Strijelci Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Jarci neće dobro primati kritike na svoj račun. Nemojte odmah napadati onoga tko vas je uvrijedio, već promislite ima li u njegovim riječima istine. Ako ste samac, privući će vas netko tko uživa velik društveni ugled. Dobro ćete surađivati s poslovnim partnerima, a osobito s onima koji su vezani za inozemstvo.

Što zvijezde donose Jarčevima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +23
Poznati Jarci Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Vodenjacima će tjedan obilježiti buđenje romantike i ponovno zbližavanje s partnerom. Samci će započeti vezu s nekim tko stanuje u drugom gradu ili državi. Šef će od vas imati velika očekivanja, što će na vas djelovati demotivirajuće. Nećete se dobro snalaziti u stresnim situacijama pa ćete zakazati onda kada biste se trebali dokazati.

Što zvijezde donose Vodenjacima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +19
Poznati Vodenjaci Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Ribe će staviti točku na odnos koji ih ne usrećuje. Premda vam ispočetka neće biti lako, tješit će vas pomisao da ćete uskoro upoznati nekoga tko će se prema vama bolje odnositi i tko će imati više razumijevanja za vaše potrebe. Nastojite izbjeći sukobe s nadređenima jer biste mogli izvući deblji kraj.

Što zvijezde donose Ribama na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +37
Poznate Ribe Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia