TJEDNI HOROSKOP

Blizance će iznenaditi promjene na ljubavnom, a Bikove na poslovnom planu, Vage će zračiti optimizmom, dok će Škorpioni pokazati ležernu stranu

27.01.2020 u 06:29

Bionic
Reading

Promjene na profesionalnom planu zateći će Bikove nedovoljno spremne, a Blizanci koji su se naviknuli na samoću bit će prilično zbunjeni kad im idućih dana ljubav zakuca na vrata. Vage će optimizmom djelovati zarazno na okolinu, a mnogi će se otimati za njihovu naklonost. Škorpioni će obuzdati potrebu za nametanjem volje bližnjima i početi opuštenije komunicirati s njima, pa čak im pokazati i svoju ležernu stranu

Ovnovima će dosaditi izlasci na ista mjesta s istim ljudima. Ne morate tragati za erotskim pustolovinama jer one će naći vas. Razočarat će se samo Ovnovi koji očekuju sudbonosnu ljubav s munjevitim vjenčanjem. Dobro ćete se snalaziti u ozbiljnim poslovnim situacijama i uspostavljati plodne profesionalne kontakte. Ne odgađajte ispunjavanje obaveza prema novčarskim institucijama.

Što zvijezde donose Ovnovima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

Bikovi u vezi mogli bi verbalno zlostavljati partnera ljubomornim ispadima, dok će on biti uvjeren da tako prikrivate vlastite grijehe. Dug jezik u društvu mogao bi vas dovesti u neugodnu situaciju. Pripazite što i kome govorite da vaša intima ne bi postala predmet podsmijeha. Imate li nedoumica vezanih uz podizanje zajma ili veće troškove, potražite stručan savjet.

Što zvijezde donose Bikovima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

Ljubavni odnos vezanih Blizanaca doživjet će preporod. Zajednički trenuci bit će ispunjeni opuštenim nježnostima i zbijanjem šala. Ljudi s kojima poslovno surađujete bit će vam izuzetno naklonjeni i spremni podržati vaše zamisli. Ponuda koju dobijete povlačit će povećanu odgovornost, ali i sjajnu priliku za napredak. Prihvatite izazov.

Što zvijezde donose Blizancima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +6
Franka Batelić je rođena u znaku Blizanaca, 7. lipnja 1992. Izvor: Pixsell / Autor: Matija Habljak/PIXSELL

Rakovi, umjesto da potajno patite za simpatijom, krenite u osvajački pohod. Strast koja u vama odnedavna plamti pomoći će vam savladati sramežljivost. Krenu li stvari u nepredviđenom smjeru, nastojite ostati prisebni. Mogli biste se istaknuti rješavanjem većeg problema u poslovnoj sredini. Zahvaljujući tome vaš će ugled kod nadređenih porasti.

Što zvijezde donose Rakovima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

Lavove će privući netko tko im nije nalik, a razlike će samo potpiriti strast. Povećana je opasnost od sukoba s partnerovom rodbinom. Ne sviđate im se ili traže nešto od vas što im niste dužni dati. Nadređeni će vas gnjaviti na poslu ili u školi. Imat će djelomično opravdanje za to zbog pogreške koju ste napravili, no većim dijelom će se iživljavati na vama jer im niste simpatični. Nažalost, vi ste ti koji će se morati prilagoditi.

Što zvijezde donose Lavovima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +16
Antonio Banderas je horoskopski Lav, rođen je 10. kolovoza 1960. Izvor: EPA / Autor: Carlos Diaz

Djevice, vaš će izabranik imati osjećaj da ga zanemarujete. Ne zaboravite mu pružati dnevnu dozu poljubaca i strasti. Pazite da ne zamorite društvo teorijama o politici, ekonomiji i poslu. Nije vrijeme za odmor, nego za akciju. Postići ćete iznimne rezultate ako ne budete podcjenjivali svoje sposobnosti. Znat ćete dobro naplatiti svoj rad, a i sreća će vas pogladiti.

Što zvijezde donose Djevicama na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

Nerazjašnjene situacije Vaga napokon će se razbistriti. Poput pauka plest ćete mrežu oko osobe za koju gajite nježne osjećaje. Prije no što dovršite svoje fino tkanje, 'plijen' će vam se sam baciti u zagrljaj. Prikazat ćete se u najboljem izdanju i steći naklonost važnih pojedinaca. Školarci će zadiviti profesore širinom znanja i opuštenim nastupom. Ako radite, vedro natuknite nadležnima da je vrijeme za povišicu.

Što zvijezde donose Vagama na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

Monica Bellucci je horoskopska Vaga, rođena je 7. lipnja 1992. Izvor: Profimedia / Autor: LSN / KCS Presse / Profimedia

Ovisno o ljubavnom statusu, Škorpioni će igrom otvorenih karata učvrstiti vezu ili uvući se pod kožu onom kome se udvaraju. Izađite iz sjene i hrabro iznesite zamisli. Nadređeni će biti ugodno iznenađeni vašom odlučnošću i dobrom procjenom. S malo novca i puno mašte uspjet ćete obnoviti garderobu, preurediti stan i pružiti si sjajan provod.

Što zvijezde donose Škorpionima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +3
Jamie Lee Curtis u horoskopu je Škorpion, rođena je 22. studenoga 1958. Izvor: Profimedia / Autor: FS/AdMedia / Sipa Press / Profimedia

Društveni život Strijelaca bit će vrlo dinamičan, pogotovo ako nemate obiteljskih obaveza. Što vam bude na umu, bit će i na jeziku. Iako će takav nastup ispočetka zbuniti druge, većina će na kraju pokleknuti pred vašom izravnošću. Zahvaljujući tome steći ćete niz novih zanimljivih znanaca. Intuitivno ćete znati kada i što poduzeti. Ozbiljnost s kojom ćete pristupati novčanim pitanjima iznenadit će i vas same.

Što zvijezde donose Strijelcima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

Jarcima će odgovarati intenzivan društveni život. Na jednom ćete javnom okupljanju upoznati zanimljivu osobu. Simpatije će biti obostrane, ali vaša ljubavna situacija zasad neće dopuštati trajno zbližavanje. Naime, jedno od vas ili oboje već je u vezi. Glatko ćete sklapati poslove i uspostavljati nove kontakte. Dobro ćete stajati s novčanim obavezama, a možda vam se ukaže i prilika za povremenom dodatnom zaradom.

Što zvijezde donose Jarčevima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +10
Irina Shayk je horoskopski Jarac, rođena je 6. siječnja 1986. Izvor: Profimedia / Autor: TheImageDirect.com / The Image Direct

Vodenjaci će potajno čeznuti za osobom koja im je teško dostupna. Bit će bolje da vaša ljubav ostane samo platonska, pogotovo ako se radi o šefu, profesoru ili nekom znatno različite dobi od vaše. Ne biste idealizirali dotičnog da ga bolje poznajete. Prihodi od rada ovisit će ponajviše o vašem uloženom trudu, ne o tuđim simpatijama. Zasučite rukave i ne dajte da vam lijenost uskrati bolju zaradu.

Što zvijezde donose Vodenjacima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

Jane Seymour je Vodenjak u horoskopu, rođena je 15. veljače 1951. Izvor: Profimedia / Autor: JIM RUYMEN / UPI / Profimedia

Ribe će voljenoj osobi na sve zamislive načine pokazivati koliko im znači. Njen zadovoljan osmijeh i vas će učiniti sretnim. Potezi koje sada povučete imat će dalekosežne pozitivne posljedice, naročito vezano za suradnju s inozemstvom. Prijatelji će vam biti pri ruci kad god ih zatrebate. Pomoći će vam obaviti popravke vozila ili aparata, a možda i uskočiti s posudbom.

Što zvijezde donose Ribama na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +4
Ornella Muti je rođena u znaku Riba, 9. ožujka 1955. Izvor: Profimedia / Autor: IFA Film / United Archives / Profimedia